«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού και την απόφαση της Πολιτείας να εντάξει τον Νομό μας σε επίπεδο επιτήρησης Νο 2 θέλει να δηλώσει ότι:

Τα καταστήματα της Πόλης μας αμέσως μετά την επανεκκίνηση τους τον μήνα Μάιο τηρούν όλα τα προβλεπόμενα και υποχρεωτικά από την Πολιτεία μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό τόσο για τους εργαζόμενους σε αυτά,όσο και...

για τους καταναλωτές αλλά και για τους ίδιους τους συναδέλφους για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 Με την ίδια προσοχή αλλά και αυστηρότητα στην εφαρμογή τους κάνουμε και από την χρονική στιγμή που εφαρμόστηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

 Το ΔΣ του Ε.Σ.Α. θέλει να απευθυνθεί στις φίλες και φίλους καταναλωτές της Πόλης και της περιοχής μας και να δηλώσει με ΥΠΕΥΘΥΝΟ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο ότι τα καταστήματα της πόλης μας είναι ΑΣΦΑΛΗ γιατί τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, η στήριξη της τοπικής Αγοράς και η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων της πόλης μας είναι απαραίτητη όσο ποτέ. Εμείς θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

 Για άλλη μια φορά και όσο θα διαρκεί η περιπέτεια της υγειονομικής κρίσης πρέπει όλοι να αναδείξουμε την ατομική μας ευθύνη και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους συμπολίτες μας.

 

ΨωνίΖΟΥΜΕ......

ΣτηρίΖΟΥΜΕ......

ΚερδίΖΟΥΜΕ.......ΟΛΟΙ

  

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.