«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας για τα κρούσματα κορονοΐού στο ΕΚΑΒ Αγρινίου - Καταγγέλλουν “μπούλινγκ”

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας:

Με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα κορωνοΐού που έχουν συμβεί στους κόλπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας, ότι έχουν ληφθεί από εμάς και σε συνεργασία με την πολιτεία όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Τα πρωτόκολλα όλα τηρούνται κατά γράμμα. Όλοι οι συνάδελφοι έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία του πολίτη πιστοί πάντα στον όρκο που δώσαμε σαν διασώστες. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του μετώπου προσπαθώντας να βοηθήσουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη....Είμαστε η αιχμή του δόρατος του εθνικού συστήματος υγείας, κάθε μέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά περιστατικά διαφόρων παθήσεων καθώς και με τον κορωνοΐό, δεν είμαστε άτρωτοι, κι εμείς αρρωσταίνουμε κι εμείς έχουμε οικογένειες και παιδιά, ανησυχούμε και φοβόμαστε, αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το πεδίο της μάχης. Ο πόλεμος όμως έχει θύματα και δυστυχώς μέσα σε αυτά είμαστε κι εμείς.

Είναι λοιπόν άκρως απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας συμπολιτών που ασκούν ψυχολογική και λεκτική βία εναντίον μας και εναντίον των οικογενειών μας, αυτό λέγεται μπούλινγκ. Η αρρώστια είναι κάτι το όποιο δεν το επιλέγει κανείς, όλοι πιθανόν θα νοσήσουμε κάποια στιγμή. Γι’ αυτό λοιπόν κάνω έκκληση σε όλους εσάς (τους πολίτες) να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα.

Είμαστε μέσα στην κοινωνία ακούμε και βλέπουμε και μας θλίβει αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά. Οι συνάδελφοι θα αναρρώσουν και πάλι θα ριχθούν στη μάχη αυτό ξέρουν να κάνουν καλά, αυτό κάνουν. Καλή ανάρρωση φίλοι μου καλή δύναμη σε σας και τις οικογένειες σας, με το καλό να σας δούμε και πάλι κοντά μας.


Το Δ/Σ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν ( Α.Μ. 301)