«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣ

Με τη παρουσίαση έξι  χορωδιών κήρυξε έναρξη  το «1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου» στο θερινό Κινηματογράφο  ΕΛΛΗΝΙΣ .

Την παρουσίαση των  χορωδιών που μετέχουν στο Φεστιβάλ  έχει αναλάβει ο Αλέξης Κωστάλας. Την  πρώτη ημέρα παρουσιάστηκε η χορωδία του...

Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως», η χορωδία Γυναικών Καλυβίων Αγ. Νικολάου και η χορωδία Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Η Αγία Αγαθή», το  μικτό φωνητικό Σύνολο «Ορφέα» Πατρών, η  χορωδία «Μαϊστράλι» του Κέντρου Λόγου Τέχνης κι Επιστήμης «Αμφιλοχίας Δίοδος» και η  χορωδία  του Πολιτιστικού Πνευματικού Συλλόγου «Η Αγία Σκέπη». Συμμετέχει και η γνωστή καλλιτέχνης Αρετή Κετιμέ.

Το Φεστιβάλ είναι συνδιοργάνωση του «Πνευματικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγία Σκέπη», της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Αγρινίου,  του Δήμου Θέρμου ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής  κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου ευχαρίστησε όλους τους μουσικούς για τη συμμετοχή τους και  τόνισε ότι οι εκδηλώσεις γίνονται με τη τήρηση  όλων των  υγειονομικών πρωτοκόλλων  του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Η είσοδος είναι  ελέυθερη. Λόγω μέτρων όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες γι αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 6.30 με τη χορωδία Ζακύνθου «Η Φανερωμένη».
 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ