«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ στη συγκέντρωση 7 Οκτώβρη

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   - Κ Α Λ Ε ΣΜ Α

 

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε λαϊκό άνθρωπο να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη βαρβαρότητα του φασισμού. Δεν συμβιβαζόμαστε με την αδικία, με τίποτα λιγότερο από την παραδειγματική καταδίκη τους.

 

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη μετά από 5,5 χρόνια η δίκη της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής φτάνει στο τέλος της. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και...

μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας και άλλες εγκληματικές πράξεις. Δολοφόνησαν τον αντιφασίστα μουσικό Παύλο Φύσσα, τον πακιστανό εργάτη Σαχσάτ Λουκμάν, επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους αλιεργάτες στο Πέραμα, αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τους κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, τρομοκράτησαν και τραυμάτισαν αθώους πολίτες.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε τον εγκληματικό χαρακτήρα των θαυμαστών του Χίτλερ. Αποκάλυψε τον ρόλο τους ως «τάγμα εφόδου» ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Αποκάλυψε ακόμη τις υπόγειες σχέσεις που είχε με κρατικούς μηχανισμούς και επιχειρηματικούς ομίλους.

Σήμερα, λουφαγμένοι και κρυμμένοι, με τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος μετά την εκλογική συρρίκνωση του να  αλλάζουν Κόμματα, κυκλοφορούν ελεύθεροι, όλες οι ενέργειες τους παραμένουν ατιμώρητες αλλά και με τη στάση τη  Εισαγγελέα  να τους ξεπλένει.

Πολύ μεγάλα ερωτήματα προκαλεί ο διορισμός στη Βουλή της υπόδικης Χρυσαυγίτισσας  Ελένης Ζαρούλια , συζύγου του επικεφαλής  της ναζιστικής  εγκληματικής οργάνωση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  Νίκου Μιχαλολιάκου , με απόφαση  που φέρνει φαρδιά πλατιά  την υπογραφή του Προέδρου της Βουλής,  Κώστα Τασιούλα.

‘Έχει τεράστια  ευθύνη η κυβέρνηση της Ν.Δ.  γι’ αυτή την απόφαση , λίγες μέρες πριν  την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης  για την ναζιστική  εγκληματική Χ.Α. Προκαλεί  την οργή κάθε λαϊκού ανθρώπου , νέου και νέας. Κανένας κανονισμός Βουλής, καμιά διαδικασία δεν πρέπει  να γίνει  άλλοθι  για τέτοιες απαράδεκτες αποφάσεις. Να ανακληθούν τώρα  μαζί με την κατάργηση του επίμαχο άρθρου του κανονισμού της Βουλής.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ

 ΣΤΙΣ 8:30 μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.