«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Θέλει να σπάσει το κακό σερί στο Καραϊσκάκη ο Παναιτωλικός

Γράφει ο Αντώνης Μουστάκας

Για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό που έχει αρνητικό σερί στο «Καραϊσκάκη» . Αλλά θέλει το κάλο αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει κοντά στην πεντάδα της βαθμολογίας.
Ο Τίτορμος προέρχεται από την νικη του κόντρα στην ΑΕΚ ενώ ο Ολυμπιακός θέλει την νικη για διατηρηθεί στην κορυφή και να ξεχάσει την ήττα από την Μπέτις.
Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους...
τραυματίες Έρικσον, Μάρκος Πάουλο και Μιχάι αντίθετα Μαλής είναι στην αποστολή.
Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Χαντάκιας, Μαλής, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Γιαννιώτης Ηλ., Αγρόδημος, Μανά, Βασιλούδης, Μάζουρεκ, Μοράρ, Ντίας, Ουίλιαν, Λουσέρο, Καμαρά.
Στην αντιπέρα όχθη οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεχάσουν την ήττα στην Ανδαλουσία και να στραφούν  στο πρωτάθλημα . Ο Πέδρο Μάρτινς άφησε εκτός αποστολής τους  Φετφατζίδη και Τσιμίκα. Εκτός είναι και ο Γιάγια Τουρέ ο οποίος για ακόμη ένα ματς είναι στις εξέδρες, σύντομα η περίπτωση του Ιβοριανού θα απασχολήσει τους «Πειραιώτες». Έξω βεβαία είναι και οι τραυματίες Χασάν και Μεριά. Αντίθετα ο Λαζαρος και ο Μιραντα θα είναι στην αποστολή.
Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Μάνος και Γκερέρο.
Δείτε το αρνητικό σερί τον καναρινιών στο Φάληρο
Η πρώτη επίσκεψη των Αγρινιωτών στο Καραϊσκάκη ήταν τον Δεκέμβριο του 1975 τα καναρίνια γνώρισαν την ήττα με 4-1.
Τον Οκτώβριο του 1976 ο τίτορμος έχασε με 3-0.
Τριανταπέντε χρόνια  αργότερα   (Δεκέμβριο του 2011) γνώρισε ο Παναιτωλικός γνώρισε ξανά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό.
Τον Φεβρουάριο του 2014 ο Παναιτωλικός προσπάθησε αλλάξει το σερί καθώς  προηγήθηκε για πρώτη φορά στο σκορ με τον Καμαρά, αλλά ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1. Τον Ιανουάριο του 2015 έχασε με 2-0 και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς με 1-0 παίζοντας για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες καθως αποβλήθηκε άδικα ο Κυριακίδης .
Τον Δεκέμβριο του 2016 έχασε με 3-1 και τον Απρίλιο του 2018 με 4-0. Ο σημερινός αγώνας είναι ο 5ος που γίνεται τον μήνα Δεκέμβριο στο Φάληρο.