«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση από την από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάνω από 30 παραγωγοί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 
στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Με περισσότερους από 30 παραγωγούς που εκθέτουν το εξαιρετικής ποιότητας μέλι και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή και ώρα 19.00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά...

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν τρόπο προβολής του ελληνικού μελιού, τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας, όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπεί ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της  Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες παραγωγούς της περιοχής να προβάλουν τα επώνυμα προϊόντα τους και να τα αναδείξουν, με στόχο τη σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών.
Το Φεστιβάλ που ολοκληρώνεται την Κυριακή  9 Δεκεμβρίου 2018, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα.

Τελευταία νέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου - Ανάπτυξη και Εκσυγχρονισμός του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Κοινή Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, με θέμα: «Ανάπτυξη και Εκσυγχρονισμός του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων». Η συνέντευξη θα δοθεί τη...