«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Νέο ημερολόγιο για το 2019 από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο»

Κυκλοφορεί από σήμερα το μεσημέρι το νέο ημερολόγιο για το 2019 της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο». Το ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στο θεσμό της Λαϊκής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως αυτός θεσμοθετήθηκε στην Ελεύθερη Ελλάδα των βουνών από το 1942 έως το 1945, καθώς και στη Λαϊκή – ΕΑΜική Τοπική Αυτοδιοίκηση, που εφαρμόστηκε...
για σχεδόν επτά μήνες στο Δήμο του Αγρινίου, αμέσως μετά την παράδοση του Τάγματος Ασφαλείας της πόλης στον ΕΛΑΣ και τις εκλογές του Οκτωβρίου του 1944, που ακολούθησαν.
Το 2019 θα είναι μια ακόμα χρονιά αυτοδιοικητικών προκλήσεων, μέσα στην οποία πολλά θα ακουστούν για τις Κοινότητες της περιοχής μας και το μέλλον τους.
Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο», δεν θα αρκεστεί μόνο στο να δηλώσει το δικό του παρόν στην εκλογική διαδικασία που αναμένεται. Κυρίως, όπως και με τη μέχρι σήμερα στάση του, τις παρεμβάσεις του και τις πολλαπλές δράσεις, που έκανε τα πέντε προηγούμενα χρόνια, θα επιχειρήσει για μια ακόμα χρονιά να αναδείξει και να αγωνιστεί για τα ζητήματα που αφορούν στις Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες της περιοχής μας, μέσα από τη δική του αντίληψη και φιλοσοφία, που εδράζεται στην πρόσφατη ιστορία του τόπου μας. Μια αντίληψη και φιλοσοφία, που θέλει το δημότη να αποφασίζει και να συνεργεί έξω και πέρα από αντιπροσωπεύσεις «τοπικών - πολιτικών εργολάβων», που αναλαμβάνουν για λογαριασμό του την εξουσία και την εφαρμογή των πολιτικών της διαχείρισης των δημοτικών υποθέσεων, με μοναδικό διακύβευμα την ισορρόπηση των συμφερόντων, που τους εγκαθιστούν και τους διατηρούν στην εξουσία.
Καλή χρονιά σε όλους! Και αυτό το χρόνο θα είμαστε παρόντες και μέσα σε όλες τις προκλήσεις.
Το Ημερολόγιο μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία:
Αφών Χριστοδουλόπουλου (Παπαστράτου 10)
Επίκουρος, Πλατεία Σουλίου
Η Λέσχη του Βιβλίου (Μοσχονά), Αναστασιάδη 2
Μαργαρίτη (Δημοτσελίου 17-19)
Ξενόγλωσσο (Καζαντζή 25)
και σε επιλεγμένα καφέ στο κέντρο της πόλης.