«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Pre Christmas eve Party
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ και «The Dreamerz»,

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρα 8.30 μ.μ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Την Κυριακή 23 Δεκ. 2018 στις 8:30 μ.μ. ο Πάνος Μουζουράκης θα ξεσηκώσει με το κέφι και τα τραγούδια του το κοινό του Αγρινίου.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης στήνει ένα πρόγραμμα όπως «εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει» και υπόσχεται μια γιορτινή βραδιά.
Ο Δήμος Αγρινίου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σας προσκαλεί σε...
μια συναυλία με δωρεάν είσοδο.
Το πρόγραμμα θα ανοίξει  στις 8.00 με  το μουσικό συγκρότημα «TheDreamerz» σε ήχους Rock, Pop, Funk, R.N.B. κα.
Η μπάντα αποτελείται από τους μουσικούς:
Φωνητικά: Γιώργος Πολίτης
Πιάνο: Νεκτάριος Αποστολιώτης
Μπάσο: Γιάννης Νικολαϊδης
Κιθάρα: Κων/νος Στάθης
Ντραμς: Ανδρέας Βλαχογιάννης

***

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Tα πρώτα κάλαντα των  Χριστουγέννων για τη φετινή εορταστική περίοδο έψαλλαν σήμερα στο Δήμαρχο Αγρινίου οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου.

Οι μαθητές της Ά και Β΄ τάξης έψαλλαν  παραδοσιακά κάλαντα από την Ικαρία και την Πελοπόννησο.
Ακολούθησαν  οι μικροί μαθητές του 1ου Παιδικού Σταθμού Αγρινίου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε καλή πρόοδο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Καλά Χριστούγεννα  με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Ο νέος χρόνος ας είναι δημιουργικός και χαρούμενος. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

Πρόσκληση – Δελτίο Τύπου

Χριστούγεννα στο ΚΔΑΠ Δ. Αγρινίου «Το Αερόστατο»
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΟΙ.Π.Α.) Δ. Αγρινίου καθώς και το Προσωπικό του ΚΔΑΠ Αγρινίου «Το Αερόστατο» σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

στο χώρο του 5ου ΔΠΣ  (Βαρνακιώτη & Αγρίου) και ώρα 06:00μ.μ.

Τα παιδιά θα παρουσιάσουν θεατρικό , παραδοσιακούς χορούς, θα αγωνιστούν σε ένα πρότυπο πεδίο στίβου μάχης και θα ακολουθήσει μπουφές με λιχουδιές, μια ευγενική προσφορά των γονέων.

Ο Πρόεδρος του

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α. Δ. Αγρινίου

Βασιλείου Ιωάννης


***

Ψήφισμα καταδίκης εναντίον της τρομοκρατικής επίθεσης στον όμιλο ΣΚΑΙ. και την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά την συνεδρίαση  της 17ης Δεκεμβρίου αποφάσισε παμψηφεί την έκδοση ψηφίσματος καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης  στον όμιλο ΣΚΑΙ.  Συγκεκριμένα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ομίλου ΣΚΑΪκαι της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».
 Ενέργεια ενάντια στην Ελευθεροτυπία, στην Πολυφωνία και στη Δημοκρατία.
Ως εκ τούτου:
Εκφράζει τον αποτροπιασμό του, σε κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στη διοίκηση και τους εργαζομένους του ομίλου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***
Στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα


Με γιορτινή διάθεση  μαθητές των παιδικών σταθμών  1ου, 2ου, 3ου, 5ου, 6ου, 8ουκαι του Δ.Π.Σ  Αγ. Κωνσταντίνου στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Στράτου,πλατεία Χρυσοστόμου Μητροπολίτου, πλατεία Χατζοπούλου, πλατεία του γηπέδου Παναιτωλικού, πλατεία του Αγ. Ιωάννη Ρηγανά και στην  πλατεία του Αγ. Κωνσταντίνου.
Οι μαθητές ενεργοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, έδωσαν ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο  τόνο στην  πόλη δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Στους μικρούς μαθητές ευχήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου, Μαρία Σαλμά, Όλγα Σαλακίδου και Θύμιος Γρίβας.
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία «ΑηΒασιλιώτικα» στόλισε η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου με τους μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου  Αγρινίου.


***

ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ


Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Αλεξάνδρου, Πατρώνη, τέρμα Πανεπιστημίου, Κουτσικάκη, Κατ. Χατζάρα, Δελφών  μετά την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, την κατασκευή υπόγειου δικτύου ηλεκτροφωτισμού και τοποθέτηση ιστών.
Η συγκεκριμένη μελέτη  αφορά την «Αποκατάσταση /Αναβάθμιση δικτύων Ηλεκτροφωτισμού Δήμου  Αγρινίου  & Τοποθέτηση Φωτιστικών  Σωμάτων για την άρση επικινδυνότητας  σε οδούς με υπάρχουσες υποδομές (αγκύρια, φρεάτια κλπ)» είναι προϋπολογισμού  400.000,00 € με Φ.Π.Α.
Στην μεγαλύτερη παρέμβαση για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού που έχει γίνει στην πόλη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Φωτίσαμε μια μεγάλη περιοχή της πόλης και οι κάτοικοι, μετά από πολλά χρόνια, βλέπουν ένα αίτημα τους να υλοποιείται. Το έργο επιβεβαιώνει τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού, όπως τον υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και  ασφάλειας.Πρόκειται για μια παρέμβαση που βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα της περιοχής και ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, πεζών και οδηγών.
Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας …».     

Το έργο περιλαμβάνει ακόμη τις οδούς: Πυλλήνης Αναπαύσεως (Αγ. Κων/νος), Μακρυγιάννη, Λόντου, Μεγαδέντρου, Ρούμελης, Σεφέρη, Λ.Καραγιάννη (Αγ. Κων/νος), Πατριάρχου Καλλινίκου, Κρυστάλλη, Πυθαγόρα και  Αγ Βασιλείου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

***
4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ



Ξεκινά την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018  το ΄΄4ο Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών΄΄ που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 26 Δεκεμβρίου  στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου στις 9.00 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους .Θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2018 και η τελετή  λήξης θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου 2019.

΄΄Ο θεατρικός μονόλογος, το  ξεχωριστό  «θέατρο του ενός», βρίσκει μοναδική ανταπόκριση στο Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών. Το Αγρίνιο για τέταρτη χρονιά μετατρέπεται σε μήτρα δημιουργίας  όπου  ταλαντούχοι συμπολίτες μας ανεβαίνουν στη σκηνή για την υπέρτατη υποκριτική πρόκληση. Ερασιτέχνες ηθοποιοί,  διαφορετικών ηλικιών και αναφορών, μετουσιώνουν ήρωες που αναμετρώνται με τα πάθη και τις επιθυμίες τους και μεταμορφώνουν τη σκηνή σε καταφύγιο εξομολόγησης εμπειριών. Σε μια αναμέτρηση,  με το τόσο ενδιαφέρον και απαιτητικό είδος θεάτρου,  κερδισμένο αναδεικνύεται πάντα το κοινό της πόλης. Το Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών, αυτός ο πυλώνας δημιουργίας, που ενεργοποιεί καλλιτεχνικά κομμάτια της κοινωνίας, ενισχύει ταυτόχρονα την αξία της συμμετοχικότητας. Στο Αγρίνιο είμαστε υπερήφανοι γιατί,  με κόπο και αφοσίωση,  καταφέραμε να απελευθερώσουμε δυνάμεις που λειτούργησαν λυτρωτικά για την ανάδειξη των πολιτιστικών πρωτοβουλιών ΄΄ όπως άλλωστε τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Η Καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται από τους  :
Καλαβρούζο Χρήστο, ηθοποιό
Ροϊλού Γιάννα - ∆ρ. - ∆ιδάσκουσα του τµήµατος ΘΣ Πάτρας – Συγγραφέας,
Μικέλλη Γιώργο – Θεατρολόγο.



Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ.

• Ερασιτεχνικό Θεατρικό Τµήµα Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήµου Αγρινίου , Οµάδα Α’
  “Γιατί µαµά;” της Τζωρτζίνας Τζήλιου.
Ερµηνεία: Ελένη Πετράκου Σκηνοθεσία: Κάτια Ζαρκάδα
Ο µονόλογος µιας γυναίκας που ζει κάτω από τη σκιά της µητέρας της. Ο µονόλογος µιας γυναίκας που διαπραγµατεύεται τους δεσµούς κόρης-µητέρας, προσπαθώντας να αποκαλύψει όλα όσα έχει αισθανθεί, όλα όσα δεν κατάφερε ποτέ να πει.

• Φοιτητική Θεατρική Οµάδα Πανεπιστηµιακών Σχολών Αγρινίου
  “Η δόξα του Γιακουµή” του Ζαχαρία Παπαντωνίου.
Ερµηνεία: Καλλιόπη Βογιατζή Σκηνοθεσία: Κάτια Ζαρκάδα                 
Τα πεζά του Ζαχαρία Παπαντωνίου µας διασκεδάζουν και την ίδια στιγµή µας συγκινούν. Η συγκίνηση µας προσφέρεται διακριτικά, µέσα από το καλαίσθητο ύφος και το εκλεκτικό πνεύµα του συγγραφέα.

• Ερασιτεχνικό Θεατρικό Τµήµα Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήµου Αγρινίου Οµάδα Β’
  “Προµηθέας”  βασισµένο στο έργο «Ελληνική Μυθολογία» του Νίκου Τσιφόρου
Ερµηνεία: Κώστας Σαρδέλης Σκηνοθεσία: Κάτια Ζαρκάδα                                                                                                                          
Ο Ν. Τσιφόρος µε µια πένα ευθύβολη και καυστική, συνέθετε ξεκαρδιστικές ιστορίες. Προσεγγίζει το µύθο του Προµηθέα µοναδικά προσφέροντας απλόχερα το γέλιο.

• Ερασιτεχνική θεατρική Οµάδα “Πρόζακ” από το Καλλιτεχνοχώρι
  “Ταπ Άουτ” του Ανδρέα Φλουράκη
Ερµηνεία: Φώτης Καψάλης Σκηνοθεσία - Μουσική επιµέλεια - Διασκευή: Μαίρη Τσιρώνη
Το «Ταπ-άουτ» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού kickboxer που σε λίγες ώρες πρόκειται να δώσει το σηµαντικότερο αγώνα της ζωής του.
Τι γίνεται λοιπόν όταν ένας άνθρωπος φτάνει στα όρια; Τι συµβαίνει στο µυαλό ενός πυγµάχου πριν τον αγώνα της καριέρας του;

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ.

• Φιλανθρωπικός, Κοινωνικός Σύλλογος Κυριών Αιτ/νίας
  “Η Χοντρή τσαχπίνα” της Χρυσούλας Γεωργούση
Ερµηνεία: Λίνα Κολοβού  Σκηνοθεσία: Χρυσούλα Γεωργούση  
Η ιστορία µιας παχουλής κοπέλας η οποία αφού δέχθηκε κάποια προσβολή για το πάχος της σκέφτηκε κάποιον τρόπο για να πάρει την εκδίκησή της.

• Θεατρική Ερασιτεχνική οµάδα Γυµναστικής Εταιρείας Αγρινίου.
  “Η κυρά” βασισµένο στο µυθιστόρηµα  “Μεγάλη Χίµαιρα”  του Μ. Καραγάτση  
Ερµηνεία: Γωγώ Ζαρκαβέλη Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση 
Η ιστορία µιας γυναίκας, µιας µάνας, µιας κόρης, µιας αδερφής, που έρχεται αντιµέτωπη µε τη µοίρα της θάλασσας.
Ένας µονόλογος εµπνευσµένος από το χαρακτήρα Αννεζιώ του έργου η “Μεγάλη Χίµαιρα”
• Θεατρική οµάδα  kami  του συλλόγου “Αθλητικός & Γυµναστικός Σύλλογος, Άθλος και Κίνηση” 
  “....Γιατί είµαι µόνος...”  Κείµενο: Ιωάννης Ντίνος
Ερµηνεία: Ντίνος Ιωάννης Σκηνοθεσία: Ντίνος Ιωάννης.
Στο έργο “Γιατί είµαι µόνος” παρουσιάζονται κωµικές καταστάσεις από το χρονικό µιάς σχέσης ακόµα από τη γνωριµία, την συγκατοίκηση, τις δουλειές του σπιτιού... έως το άδοξο τέλος

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ.

• Θεατρικό Τµήµα Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος».
  “Ο ουρανός κατακόκκινος”  της Λούλας Αναγνωστάκη.
Ερµηνεία: Μαίρη Τσέλιου Σκηνοθεσία: Ευάγγελος Βαλµάς
Η Σοφία Αποστόλου, πρώην εκπαιδευτικός, αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της.Μια ζωή που διάλεξε η ίδια να ζήσει γεµάτη έρωτα, αγάπη, αγώνα, κινδύνους και χωρίς δεσµά γιατί εκείνη ποτέ δεν ήταν σκλάβα...« ποτέ δεν είχε αλυσίδες για να σπάσει.»

• Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Παραβόλας.
  “ Ένα Μοναχικό Ποδήλατο Στο Χάµερσµιθ” της  Ελένης Τσικριτέα  - Χωρεάνθη
Ερµηνεία: Ελένη Σπέντζα Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Σελιµάς
Η λάθος φυγή µιας ψυχικά, πλέον, ασθενούς  από τον έγγαµο βίο, σήµανε την κατεδάφιση των συναισθηµάτων της, όσων ονείρων έκαναν οι δυο τους και το τραγικό τέλος του αγαπηµένου της. Αυτά ήταν αρκετά, ώστε να χάσει κάθε έλεγχο και να καταλήξει..... εκεί!

• Λαογραφικός – Πολιτιστικός Όµιλος Αγρινίου “Συντροφιά µε την Παράδοση”.
  “Θοδώρα- Η µάνα του Γενίτσαρου”  θεατρικός µονόλογος από το έργο “Το Πέτρινο Προσωπείο” του Σταύρου Σταυρίδη
Ερµηνεία : Τασούλα Γεωργιάδου Σκηνοθεσία: Βάια Σπυρέλη  Πρωτότυπη µουσική: Ανδρέας Φούκας
Η Θοδώρα, χήρα και καταδιωγµένη, την εποχή της Τουρκοκρατίας, βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα χωριό της Αιτωλ/νίας, όπου προσπαθεί να επιβιώσει. Μέχρι που φθάνουν στο χωριό οι στρατολόγοι Γενιτσάρων..

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ.

• Θεατρική Οµάδα Πρόβα - Μεσολόγγι
  «Το σπίτι της κούκλας» της Ακακίας Κορδόση.
Ερµηνεία: Λαµπρινή Τριποτσέρη  Σκηνοθεσία: Ζέτα Λάττα
Μικρό  απόσπασµα :Πώς να φύγω σε ξένο τόπο;.......Πώς να αποχωριστώ τα παιδιά µου;....


Θεατρική οµάδα “παιΖΟΥΜΕ” Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήµου Αγρινίου, Α’ τµήµα.
  “ Το Μονόγραµµα” του Οδυσσέα Ελύτη
Ερµηνεία: Στέλλα Φύσσα Σκηνοθεσία: Μαρίνα Καραφά, Βοηθός σκηνοθέτη: Γεωργία Παντολέινα  

• Θεατρική οµάδα “παιΖΟΥΜΕ” Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήµου Αγρινίου, Β΄ τµήµα.
  “Η Σονάτα του Σεληνόφωτος” του Γιάννη Ρίτσου
Σκηνοθεσία: Μαρίνα Καραφά Ερµηνεία: Γεωργία Παντολέινα
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος (1956), η πρωιµότερη από τις µακρές συνθέσεις της Τέταρτης Διάστασης, σηµαδεύει µε την ιδιότυπη µορφή και ατµόσφαιρά της το ξεκίνηµα µιας νέας εποχής, όχι µόνο για το έργο του Γιάννη Ρίτσου, αλλά και για την ποίησή µας γενικότερα. Ένα από τα πιο εµβληµατικά αριστουργήµατα της  ποίησης. Μια συγκλονιστική ποιητική και θεατρική πράξη.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ.

• Θεατρική Ερασιτεχνική Οµάδα “Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΑΣ”.
  “Ερωφίλη” του Γεώργιου Χορτάτση
Ερµηνεία: Βάσια Βλάχου, Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση
Το αριστούργηµα του κρητικού θεάτρου υπό τη µορφή µονολόγου.
Ένας µονόλογος όπου εξελίσσεται µια ερωτική τραγωδία… αυτή της Ερωφίλης και του Πανάρετου

• Θεατρική Ερασιτεχνική οµάδα ΘεατρόPolice
  “Εκτός ύλης”  Όπως εύστοχα έχει σηµειώσει ο συγγραφέας Arthur Clarke, «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόµενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόµενες γενιές». Στο βραβευµένο έργο του Κώστα Λεϊµονή, ο κεντρικός χαρακτήρας µετατρέπεται από πολιτικάντης σε πολιτικός, εκφωνώντας πριν παραιτηθεί, τον τελευταίο του λόγο στη Βουλή .Το βραβευµένο, από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, θεατρικό έργο Εκτός Ύλης ή Ο µονόλογος ενός καθ’ οµολογία παράλογου, του συγγραφέα Κώστα Λεϊµονή, παρουσιάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων την Παγκόσµια ηµέρα Θεάτρου , µε τους εξής συντελεστές: Συγγραφή: Κώστας Λεϊµονής Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη Σκηνικά-Κοστούµια: Πολυτίµη Μαχαίρα Πρωτότυπη Μουσική: Γιώργος Περού Σχεδιασµός Φωτισµών: Μανώλης Μπράτσης Video/Φωτογραφία: Αλεξάνδρα Μασµανίδη Σκίτσο: Ιουλία Μακρή Γραφιστική Επιµέλεια: Γιάννης Στιβανάκης Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαγδαληνή Παλιούρα, Κωνσταντίνος Μουταφτσής Προώθηση παράστασης: Άντζυ Νοµικού Συµµετέχουν οι ηθοποιοί: Γεράσιµος Σκιαδαρέσης, Μαγδαληνή Παλιούρα, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Δηµήτρης Κακαβούλας, Τάσος Κονταράτος.
Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση, Ερµηνεία: Γιάννης Χριστογιάννης

• Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου
  “Η τσάντα” του Κώστα Κακαβιά
Ερµηνεία: Δηµήτρης Χριστοδουλόπουλος, Σκηνοθεσία: Γιάννης Σταµπέλος
Ένας άνδρας ταλαντεύεται ανάµεσα σ΄αυτό που πρέπει και σ΄ αυτό που ονειρεύεται.

Τρίτη  2 Ιανουαρίου 2019  τελετή λήξης ώρα 9:00 μ.μ.

Χώρος: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου
Ώρα: 9:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ανάµεσα στους Μονολόγους µεσολαβεί ολιγόλεπτο διάλειµµα
Πληροφορίες: 2641360614
E-mail: politismos@agrinio.gr