«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ στη Βόνιτσα

Πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΚΟ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ, στην Πλαγιά Βόνιτσας, την Κυριακή 28 Αυγούστου
Πολιτική εξόρμηση με περιοδείες, ομιλίες, συσκέψεις με σκοπό την ενημέρωση του λαού και της νεολαίας της περιοχής γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στη Δυτική Ελλάδα.
Πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει...
η ΚΟ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ, στην Πλαγιά Βόνιτσας, την Κυριακή 28 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στην Καφετέρια "Μωραΐτη"

Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και βουλευτής του ΚΚΕ, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

***

Η ΚΟΒ Ακτίου - Βόνιτσας του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 28/8 στην αίθουσα του δημαρχείου της Βόνιτσας εκδήλωση για το Αρχηγείο Ξηρομέρου – Λευκάδας του ΔΣΕ.



Διδασκόμαστε από την τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ (1946-1949), τους δεκάδες χιλιάδες μαχητές και τις μαχήτριες που έγραψαν σελίδες απαράμιλλου ηρωισμού



          Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες του Νομού μας να συμμετέχουν για να γνωρίσουμε την πραγματική ιστορία των αγώνων του λαού μας. Την ιστορία που είτε την κρύβουν είτε τη διαστρεβλώνουν, επειδή ξέρουν καλά ότι o αγώνας του ΔΣΕ αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά τον εικοστό αιώνα.



Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:



·        20.00, παρουσίαση έκθεσης αφιερωμένη στο ΔΣΕ & τη 2η Μεραρχία

·        20.30, ομιλία: Νώντας Μωραΐτης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ