«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στην ΚNAUF μισθώθηκαν τα λατομεία γύψου της Κατούνας

Τα συμβόλαια υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Διδασκάλου



Στην ΚNAUF μισθώθηκαν τα λατομεία γύψου της Κατούνας



Τα συμβόλαια μίσθωσης των λατομείων γύψου, της τοποθεσίας Κατούνα Ξηρομέρου, στην βιομηχανία KNAUF Γυψοποιϊα ΑΒΕΕ υπέγραψε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Γιώργος Διδασκάλου με εκπροσώπους της εταιρείας....




Η βιομηχανική αυτή μονάδα απασχολεί 78 εργαζόμενους και  λειτουργεί από το 1991, στην Αμφιλοχία, με κύρια προϊόντα παραγωγής τις γυψοσανίδες, τους γυψοσοβάδες και τα μεταλλικά προφίλ ξηράς δόμησης.



Με την παραχώρηση της ζώνης των λατομείων γύψου διασφαλίζεται η πρώτη ύλη, τουλάχιστον, για μία δεκαετία, ενώ προβλέπεται και αύξηση των θέσεων εργασίας.



«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η στήριξη και η ανάπτυξη της υγιούς και βιώσιμης επιχειρηματικότητας. Αποτελεί τη μόνη λύση για την ανάπτυξη της χώρας, τη μείωση της ανεργίας και την πορεία της Ελλάδας προς το μέλλον που της αξίζει. Είμαστε και θα είμαστε πάντα αρωγοί στον έντιμο και συνεπή Έλληνα επιχειρηματία, όπου και όποτε μας χρειάζεται», δήλωσε, μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο κ. Διδασκάλου.