«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο για διακίνηση λαθραίου καπνού

Ο δράστης διέθετε τα προϊόντα μέσα στο κατάστημα του

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (9) κιλά λαθραίου καπνού,
1.200 αυτοσχέδια τσιγάρα και δύο συσκευές παρασκευής αυτών

Συνελήφθη, σήμερα (22-1-2015), το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 57 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και κατοχή λαθραίου καπνού....


Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) που διατηρεί ο 57χρονος, στο Αγρίνιο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν :

  • (9.320) γραμμάρια λαθραίου επεξεργασμένου καπνού
  • (1200) αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα σε δώδεκα κούτες,
  • (2) συσκευές παρασκευής αυτοσχέδιων τσιγάρων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, ο δράστης κατασκεύαζε τσιγάρα με λαθραίο καπνό εντός του καφενείου τα οποία διέθετε προς πώληση σε θαμώνες του καταστήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Συνελήφθη 33χρονη ημεδαπή Ρομά στο Αγρίνιο για κλοπή


Η δράστιδα με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 59χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (22-1-2015) το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 33χρονη ημεδαπή Ρομά, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, η δράστιδα χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφερε να αφαιρέσει από το σακάκι 59χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία της δράστιδας, η οποία εντοπίστηκε σήμερα στο Αγρίνιο και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο ημεδαποί στο Αίγιο για κλοπή



Οι δράστες αφαιρούσαν από πρώην εργοστάσιο χαρτοποιίας, πηνία χαλκού και ένα ηλεκτρικό κινητήρα



Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (21-1-2015) το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 31χρονος ημεδαπός και η 22χρονη συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.



Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δύο δράστες, εντός πρώην εργοστασίου χαρτοποιίας, που ανήκει στο Δήμο Αιγιαλείας, να αφαιρούν πηνία χαλκού και ένα ηλεκτρικό κινητήρα.



Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δραστών και κατέσχεσαν τρία πηνία χαλκού και ένα ηλεκτρικό κινητήρα, τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του Δήμο Αιγιαλείας.



Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.