«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στην Πάτρα 
Κατασχέθηκαν (13,4) γραμμάρια ηρωίνης 
Συνελήφθη, χθες (15-1-2015) το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών ένας 49χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών...


Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 44χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα , οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες πραγματοποίησαν χθες το βράδυ έλεγχο στον 44χρονο στον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε (2) γραμμάρια ηρωίνης.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε αγοράσει τις ναρκωτικές ουσίες από τον 49χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 49χρονου στην Πάτρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους (11,4) γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στα Σαγέικα Αχαΐας


Κατασχέθηκαν πάνω από (200) κούτες τσιγάρων



Συνελήφθη, χθες (14-1-2015) το βράδυ στα Σαγέικα Αχαΐας , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.



Ειδικότερα , οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους πραγματοποίησαν χθες  το βράδυ επιχείρηση στην περιοχή Σαγέικα Αχαΐας, κατά την οποία εντόπισαν τον 31χρονο να οδηγεί επιβατηγό αυτοκίνητο.



Σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν εντός του οχήματος του δράστη και κατέσχεσαν (204) κούτες τσιγάρων που περιείχαν (40.800) τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης τσιγάρων.



Επίσης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης ως μέσο μεταφοράς και εμπορίας λαθραίων τσιγάρων καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.