«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Β. Σολτάτος: Ψηφίζω ΚΚΕ!

Γιατί με το ΚΚΕ;
Στις 25 Γενάρη καλούμαστε στην Κάλπη για να εκλέξουμε τους Αντιπροσώπους μας για το Κοινοβούλιο .
Από την διαδικασία αυτή δεν θα πρέπει κατά την γνώμη μου  να λείψουμε , αλλά θα πρέπει να συμμετέχουμε χωρίς φόβο , χωρίς αγανάκτηση , χωρίς το αίσθημα της διαμαρτυρίας αλλά με ψήφο θέσης , άποψης,  ευθύνης και αγωνιστικότητας..
Συμμετέχοντας στην διαδικασία αυτή και με τα κριτήρια που παραπάνω ανέφερα , είναι βέβαιο ότι η ψήφος μας κατευθύνεται προς το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.  Προσωπικά :
Ψηφίζω Κ.Κ.Ε. γιατί η ψήφος αυτή θα παραμείνει στο ΚΚΕ και...
δεν θα δοθεί σε άλλο Κόμμα  για τον σχηματισμό Κυβέρνησης που  δεν θα υποθηκεύσει την χώρα με νέες υποθήκες στο πλαίσιο μιας έωλης σωτηρίας της. Θα παραμείνει στο ΚΚΕ και θα το ενισχύσει στην αγωνιστική του πορεία . Αγωνιστική πορεία που  αταλάντευτα  συνεχίζει .
Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί πάντα μου λέει την αλήθεια ότι τα πάντα κατακτιόνται με αγώνα και όχι με παραχωρήσεις που οδηγούν σε αλλαγή θέσεων με μοναδικό στόχο την διακυβέρνηση
Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί και σε αυτές τις εκλογές  μου λέει την αλήθεια ότι τίποτα από τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την Χώρα δεν λύνονται μέσα στην  Ευρωπαϊκή Ένωση των Μονοπωλίων.
Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί  και σ’ αυτές τις εκλογές δεν αναλώνεται στην καταγραφή των Οικονομικών στοιχείων , αλλά προτείνει λύσεις για τα τεράστια  προβλήματα που έχει η Χώρα σε όλους τους τομείς. Προβλήματα του Πρωτογενούς τομέα της παραγωγής , προβλήματα της Αυτοδιοίκησης που την μετέτρεψαν σε Διοίκηση , προβλήματα λειτουργίας του Κοινοβουλίου, Προβλήματα Παιδείας , προβλήματα Υγείας , Προβλήματα Δημοκρατίας.
Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί με συνέπεια τις όποιες συνεργασίες πραγματοποιεί , προκύπτουν από συγκλήσεις πολιτικές και όχι από «μεταγραφές» προσώπων .
Τέλος ψηφίζω ΚΚΕ γιατί και τώρα που από πάρα πολλούς  «ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια , μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγανε» - όπως έλεγε ο Μενέλαος Λουντέμης -   αυτό συνεχίζει με «κόστος»   να λέει πάλι αλήθειες.
Καλώ και κάθε συναγωνιστή που για χρόνια μαζί πορευτήκαμε , να κάνει το ίδιο . Να ψηφίσει Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Αγρίνιο 20 Γενάρη 2014                                               Γιώργος Β. Σολτάτος
                                                                                  Λαϊκή Συσπείρωση