«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αυτοψία στο έργο αποχέτευσης στην Μυρσίνη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ι. Λύτρα

Επίσκεψη στο Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Λύτρας, προκειμένου να παρακολουθήσει και...
να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων, εσωτερικά δίκτυα οικισμού Μυρσίνης», το οποίο είναι προϋπολογισμού 1.277.408 ευρώ.
Ο κ. Λύτρας βρέθηκε στην περιοχή και μαζί με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχαν σε σύσκεψη πού έγινε στο πρώην Δημαρχείο Ανδραβίδας, με την παρουσία του Δημάρχου Ναμπίλ – Ιωσήφ Μοράντ, αρμοδίων Αντιδημάρχων, καθώς και στελεχών του Συνδέσμου «Ηρακλής».
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, εξετάσθηκαν τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στο ανωτέρω έργου, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε την προτροπή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα προς τις συναρμόδιες Υπηρεσίες για επίσπευση των εργασιών, προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί εντός της συγχρηματοδοτούμενης περιόδου (ΕΣΠΑ 2007-2013), στην οποία και είναι εντεταγμένο το εν λόγω σημαντικό έργο για την περιοχή και ολόκληρη την Περιφέρεια.


Πρόσκληση για διαδικασία διαπραγμάτευσης νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Π.Ε. Αχαΐας
Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ώρα 14.30 μ.μ., στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αιγίου 23 και Αμερικής, ισόγειο), για νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών.
Συγκεκριμένα στην πρόσκληση αναφέρεται πως θα πραγματοποιηθεί ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Πατρέων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. επιβατικό (ταξί) και λεωφορεία, μέχρι ολοκληρώσεως του διεθνή τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 & 2015-2016 και όχι πέραν τις 28-02-2015.
Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr, καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στις διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.