«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη στον Πύργο 30χρονος ημεδαπός για διακίνηση αναβολικών
Κατασχέθηκαν (270) δισκία και (14) φιαλίδια αναβολικών
Συνελήφθη, χθες (16-1-2015) το μεσημέρι, στον Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας Περί Αθλητισμού.
Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος ήταν ο τελικός παραλήπτης των αναβολικών, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.
Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες τους, πραγματοποίησαν επιχείρηση, χθες το μεσημέρι στο σταθμό ΚΤΕΛ Ηλείας κατά την οποία εντόπισαν τον 30χρονο να παραλαμβάνει ένα δέμα από λεωφορείο.
Σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν εντός του δέματος που μετέφερε ο 30χρονος και κατέσχεσαν (270) δισκία και (14) φιαλίδια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων (αναβολικά).
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, ο 30χρονος ενεργώντας κατ΄εντολή του 32χρονου μετέβη στο σταθμό του ΚΤΕΛ Ηλείας και παρέλαβε το δέμα με τα αναβολικά, προκειμένου να του τα μεταφέρει.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός στη Μανωλάδα για τυχερά παίγνια
Ο δράστης είχε εγκαταστήσει ηλεκτρονική ρουλέτα σε κατάστημα διατραπεζικών συναλλαγών
Συνελήφθη, χθες (16-1-2015) το μεσημέρι, στην Μανωλάδα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 53χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εγκατάσταση και λειτουργία τυχερού παιγνίου.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία από τις έρευνες τους και πληροφορίες πραγματοποίησαν, χθες το μεσημέρι, αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα διατραπεζικών συναλλαγών που λειτουργούσε ο 53χρονος στη Μανωλάδα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια ηλεκτρονική ρουλέτα.
Σημειώνεται ότι, η ηλεκτρονική ρουλέτα έφερε κερματοδέκτη και θυρίδα υποδοχής χαρτονομισμάτων και ήταν σε λειτουργία κατά τον έλεγχο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός στην πάτρα που διωκόταν με (12) καταδικαστικές αποφάσεις
Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε περισσότερα από (13) έτη φυλάκισης
Συνελήφθη , προχθές (15-1-2015) το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 46χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί (12) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου.
Ειδικότερα, ο δράστης είχε καταδικαστεί συνολικά σε (13) έτη και (2) μήνες φυλάκιση καθώς και σε χρηματική ποινή (23.500) ευρώ για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για πορνογραφία ανηλίκων



Ο δράστης κατείχε σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή περισσότερα από (12.000) αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας



Αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρικάλων για παρόμοιες υποθέσεις



Συνελήφθη, σήμερα (17-1-2015) το πρωί στην Πάτρα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 55χρονος ημεδαπός, άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα- δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.



Σημειώνεται ότι, ο δράστης νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, διότι σε έλεγχο που του ενήργησαν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρικάλων, για παρόμοια υπόθεση και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.



Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στο όχημα του 55χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ο οποίος περιείχε (12.031) αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών στις 20-01-2015.



Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.