«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για κλοπή

 Ο δράστης διέρρηξε οικία  34χρονου ημεδαπού στην Πάτρα και αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας (20.000) ευρώ


Συνελήφθη, χθες (28-1-2015) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

 Ειδικότερα...
ο δράστης στις (26-1-2015) το απόγευμα, εισήλθε στην οικία του 34χρονου, στην Πάτρα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο, μικρών διαστάσεων, το οποίο περιείχε κοσμήματα συνολικής αξίας (20.000) ευρώ, ένα πιστόλι και (25)  σφαίρες.



Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά καθώς και από την ανάλυση των ευρημάτων που συλλέχθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του δράστη.



Χθες , (28-1-2015) το απόγευμα στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν τον 31χρονο και τον οδήγησαν στην οικία του, όπου σε έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα περίστροφο κρότου, που κατείχε παράνομα. 



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στο Ρίο για κλοπή

Ο δράστης μαζί με μια ημεδαπή Ρομά αφαίρεσε από 61χρονο ημεδαπό το χρηματικό πόσο των (250) ευρώ

Συνελήφθη, χθες (28-1-2015) το μεσημέρι στο Ρίο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 36χρονο ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και μία ημεδαπή Ρομά, η οποία είναι συνεργός του 36χρονου.

Ειδικότερα, οι δράστες χθες το μεσημέρι, στο Ριο, στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, πλησίασαν τον 61χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν (25) ναρκωτικά δισκία καθώς και το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ , το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός στον Πύργο Ηλείας, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από
(1.200.000) ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (29-1-2015), το πρωί, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 63χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 63χρονου, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1.204.758,83 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας. 


Συνελήφθη 49χρονος αλλοδαπός που διωκόταν με απόφαση δικαστηρίου για κλοπές
O δράστης είχε καταδικαστεί σε επτά έτη φυλάκισης
Συνελήφθη, χθες (28-1-2015) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπές.
Ειδικότερα, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε επτά έτη φυλάκισης, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για κλοπές που είχε διαπράξει από κοινού, με άλλους συνεργούς του, στην Πάτρα, από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου, που συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών. 


Συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή στο Αίγιο για κλοπή



Η δράστιδα αφαίρεσε από 34χρονη ημεδαπή, το πορτοφόλι της που περιείχε (950) ευρώ



Συνελήφθη, χθες (28-1-2015) το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, μια 25χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.



Ειδικότερα, η 25χρονη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, εντός χώρου στάθμευσης οχημάτων, πλησίασε την 34χρονη και αφαίρεσε από την τσάντα της, το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (950) ευρώ.



Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι συνέλαβαν επί τόπου την δράστιδα και απέδωσαν στην παθούσα το πορτοφόλι με τα χρήματα.



Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου.