«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

κ. Διδασκάλου υπογράψτε άμεσα την ακύρωση του διαγωνισμού για ΚΟΙΝ.ΣΕΠ!

κ. Διδασκάλου,

Απερχόμενε Γενικέ Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η υπ’ αριθ. 71/23-12-2014 απόφαση του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου με ΑΔΑ: Β5ΧΕΟΚΨΝ-Μ20 είναι παράνομη και άκυρη. Κατά της ανωτέρω απόφασης υπέβαλα ένσταση στις 2-1-2015 ως δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Απόλυτα έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας λένε ότι...
αυτή έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗ και με το υπ’ αριθ. 7159/449 έγγραφό του το τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Αιτωλ/νίας ΑΚΥΡΩΝΕΙ την σχετική απόφαση ανάθεσης σε ΚΟΙΝ.ΣΕΠ και σας απέστειλε το σχετικό έγγραφο εδώ και αρκετές ημέρες, προκειμένου να προβείτε στην τυπική ακύρωση διενέργειας του εν λόγω διαγωνισμού.
Κύριε Διδασκάλου,
Σας καλώ λοιπόν ΑΜΕΣΑ και δημόσια να εφαρμόσετε το νόμο και να υπογράψετε και τυπικά την εν λόγω απόφαση. Τώρα και χωρίς καμία καθυστέρηση!
Εάν εσείς εντέχνως κωλυσιεργείτε αφ’ ενός μεν να ασκήσετε τις κατά νόμο αρμοδιότητές σας και αφ’ ετέρου αρνείστε πεισματικά να αντιληφθείτε ότι η πολιτική κατάσταση στη χώρα έχει αλλάξει, πλανάσθε πλάνην οικτράν! Τώρα λοιπόν ακύρωση από σας ή τους υπηρεσιακούς παράγοντες, διαφορετικά είστε πολλαπλώς εκτεθειμένος και στην κοινωνία του Μεσολογγίου και στον διάδοχό σας.  
Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου


Υ.Γ. Η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου συνεχίζοντας την πάγια τακτική της Δημοτικής Αρχής, αποπειράθηκε σήμερα 30/1 να προχωρήσει και αυτή σε ανοιχτό διαγωνισμό συνολικής δαπάνης 157.791,80 ευρώ (!) για την υποστήριξη λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Η εν λόγω συνεδρίαση, μετά από σφοδρές αντιδράσεις αναβλήθηκε. Σαν να μην αντιλαμβάνονται κάποιοι τι ακριβώς έχει γίνει και ποια είναι η πολιτική της νέας κυβέρνησης για τη στήριξη των κοινωνικών δομών των Δήμων…