«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση απ' το Δήμο Αγρινίου

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου για την «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/ FEAD)»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου συγκαλεί  σύσκεψη την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα  13.00 μμ  στο Δημαρχείο Αγρινίου (2ος όροφος) με φορείς και συλλόγους της περιοχής για διαβούλευση με σκοπό...
τη συγκρότηση Κοινωνικής Σύμπραξης για την υλοποίηση εγκεκριμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/ FEAD)» για την Προγραμματική Περίοδο 2014-20 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σκοπός της συνάντησης είναι η επίτευξη της ευρύτερης δυνατής αντιπροσώπευσης τόσο σε επίπεδο συμπραττόντων Οργανώσεων - Εταίρων, όσο και σε επίπεδο ωφελούμενων.
*** 
Αιτήσεις για τα προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου
 Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι συνεχίζεται με επιτυχία  η λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα, την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2015 στα εξής θεματικά πεδία:


 •           Οικονομία – Επιχειρηματικότητα
           Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον
           Νέες Τεχνολογίες
           Γλώσσα και Επικοινωνία
           Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις
           Πολιτισμός και Τέχνη
           Τοπικά προγράμματα
 Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης που κατοικούν στο Δήμο Αγρινίου.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης .
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου από 19-30 Ιανουαρίου και ώρες:09.30 π.μ -01.30μ.μ.(Λ.Μαβίλη –Παλαιός Σταθμός Τρένου, τηλέφωνο 26410 28995) .
***

Νέο Δ.Σ στο «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες»

Στη  Γενική Γραμματεία ο Δήμος Αγρινίου


Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του «Δικτύου Πόλεων με Λίμνες», στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαραθώνα. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες», εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Καπεντζώνης, στην  Αντιπροεδρία ο Δήμος Λάρνακας ( Κύπρος), στη  Γενική Γραμματεία ο Σκορδόπουλος Δημήτριος (Δήμος Αγρινίου) , Ταμίας από το  Δήμο  Μαραθώνος και στην  Ειδική Γραμματεία από το  Δήμο  Αργιθέας.
Ακόμη στην συνεδρίαση  αποφασίστηκε η διοργάνωση ημερίδας από το «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» στις 16 Μαΐου 2015 στον Δήμο Μαραθώνα, με γενικό τίτλο τις αναπτυξιακές προοπτικές των περιοχών με Λίμνες.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» συμμετέχουν οι Δήμοι: Αγράφων, Αγρινίου, Αργιθέας,  Δωρίδος, Θηβαίων, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Μαραθώνα, Ναυπακτίας, Ορχομενού, Σοφάδων, καθώς και οι Δήμοι Αλάσσας, Βορόκληνης, Λάρνακας, και Παραλιμνίου, από την Κύπρο.
*** 
Παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

Οι παραστάσεις της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου με τη συγκινητική κωμωδία «Μάνα…Μητέρα…Μαμά…»  του Γιώργου Διαλεγμένου στις 23, 24 και 25 Ιανουαρίου ακυρώνονται λόγω εκλογών και μετατίθενται για το επόμενο τριήμερο μετά τις εκλογές:
Παρασκευή 30, Σάββατο 31 Ιανουαρίου, ώρα 9.00 μ.μ.
και Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 8.00 μ.μ.