«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για κατοχή ναρκωτικών, όπλων και λαθραίου καπνού

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (300) ναρκωτικά δισκία, (328) γραμμάρια λαθραίου καπνού, μικροπόσοτητα κάνναβης και τρία ξίφη
Συνελήφθη, χθες (18-01-2015) το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης  Πατρών, ένας 29χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, όπλων και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα...
χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της  Άμεσης Δράσης Πατρών,  στην Πάτρα, πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος, εντός του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν:

  • (306) ναρκωτικά δισκία,
  • μικροποσότητα κάνναβης,
  • (328,5) γραμμάρια λαθραίου καπνού,
  • (3) ξίφη με μήκος από (90) έως (102) εκατοστά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα που διώκονταν με ένταλμα σύλληψης

Ο δράστη είχε διαπράξει σωρεία κλοπών στο Αίγιο

Συνελήφθη, προχθές (17-1-2019), στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 39 ετών, καθότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, από τον έλεγχο των στοιχείων του 39χρονου πρόεκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αιγίου, από το 2004, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης είχε δραπετεύσει το έτος 2004 από τα Γραφεία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αιγίου, όπου είχε μεταχθεί για να απολογηθεί  για περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός στη Βάρδα για διακίνηση λαθραίου καπνού

Κατασχέθηκαν (2,5) κιλά λαθραίου καπνού

Συνελήφθη, χθες (18 -1-2015) τα ξημερώματα, στη Βάρδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηλείας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν (2,5) κιλά λαθραίου καπνού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.



 Σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία 33χρονου Αλγερινού,σε εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης των Βελγικών αρχών

Συνελήφθη χθες (18-01-2015) από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 33χρονος Αλγερινός, σε εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης των Βελγικών Αρχών,  με την κατηγορία της τρομοκρατικής δραστηριότητας στο Βέλγιο.



Ο 33χρονος Αλγερινός εντοπίστηκε προχθές (17-01-2015), σε περιοχή της Αθήνας, μετά από αίτημα συνδρομής, που διαβίβασαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ελληνική Αστυνομία, οι Βελγικές Αρχές, στο πλαίσιο σχετικής δικαστικής έρευνας.



Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα (19-01-2015) στον αρμόδιο Εισαγγελέα, καθώς έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα έκδοσής του στο Βέλγιο.