«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση για τις προσλήψεις των ειδικών συνεργατών στον Δ. Ναυπακτίας

Μέχρι έξι ειδικούς συνεργάτες έχει δικαίωμα να προσλάβει ο κ. Μπουλές για την λειτουργία του δήμου Ναυπακτίας. Ο ένας  έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2011 (με μετάταξη από τον π. δήμο Πυλλήνης) και είναι ο Πολιτικός Μηχανικός Γιάννης Χειμαριός. Άλλοι τρεις προσλαμβάνονται με απόφαση του δημάρχου, όπως φαίνεται στα σχετικά έγγραφα. Είναι οι Μηχανικοί Πατούχας Κώστας και Υφαντής Γιάννης και ο Οικονομολόγος Τσαρούχης Αριστοτέλης. Τέσσερις μέχρι τώρα οι ειδικοί συνεργάτες και αναμένονται άλλοι δύο. Ένας οικονομολόγος και ένας επικοινωνιολόγος.
Έχει από τον νόμο δικαίωμα ο κ. Μπουλές να προσλάβει έξι συνεργάτες. Κρίνεται όμως και για την επιλογή των προσώπων και για το ότι επέλεξε να προσλάβει τον μέγιστο δυνατό αριθμό.
Το κόστος των συνεργατών είναι για φέτος 150.000 ευρώ και από τον επόμενο χρόνο 180.000 ευρώ. Από τους τέσσερις (γνωστούς μέχρι τώρα) συνεργάτες, οι δύο είναι αποτυχόντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Μπουλέ και ένας ακόμη είναι αδελφός τοπικής συμβούλου στη δημοτική κοινότητα Ναυπάκτου...
Περισσότερα ΕΔΩ:dimos-nafpaktias.blogspot.com