«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ...Το τρόπαιο στα χέρια των πρωταθλητών!

Για μια ακόμα φορά η ομάδα του Παναιτωλικού γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους στον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, που διοργάνωσε η FOOTBALL LEAGUE προκειμένου να τιμηθεί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2010-2011. Η ομάδα μας αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Μάκης Μπελεβώνης και τα έσοδα του αγώνα (3.204 εισιτήρια) προσφέρθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Πριν την έναρξη έγινε παρουσίαση των αγωνιστικών Τμημάτων Υποδομής, Junior, Προπαίδων, Παίδων και Νέων. Μάλιστα, στην ομάδα Νέων απονεμήθηκε κύπελλο και μετάλλια από τον πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE κ. Σπύρο Καλογιάννη, όπως και κύπελλο από τον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο Πρωτάθλημα Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE NΕΩΝ.
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Παναιτωλικού τίμησε τον Γιώργο Δέδε, παλαίμαχο της ομάδας του Πανιωνίου – διεθνή ποδοσφαιριστή, με τον Βασίλη Μπεκατώρο να κάνει την απονομή.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βράβευσε τον πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE κ. Σπύρο Καλογιάννη για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος και τη συνολική προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βράβευσε επίσης τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ. Γεράσιμο Βεντούρη για την συμμετοχή της ομάδας του στον αγώνα και αυτός ανταπέδωσε απονέμοντας αναμνηστική πλακέτα στον Παναιτωλικό για την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου.
Η FOOTBALL LEAGUE βράβευσε τον πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Ιωάννη Σπανουδάκη και τον Γενικό Διευθυντή marketing ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Σωτήρη Σπανίδη, όπως επίσης τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ. Γεράσιμου Βεντούρη και τον διαιτητή του αγώνα κ. Δημήτρη Στυλιαρά, που μαζί με τους βοηθούς Γρηγόρη Πάνου – Πολυχρόνη Κωσταρά και τον 4ο διαιτητή Βασίλη Παναγιωτόπουλο, πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Η FOOTBALL LEAGUE βράβευσε στη συνέχεια τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Φώτη Κωστούλα, και τον προπονητή της ομάδας Χαράλαμπο Τεννέ.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE κ. Σπύρο Καλογιάννη να απονέμει μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως και το βαρύτιμο τρόπαιο του Πρωταθλητή στον αρχηγό του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη, μέσα σε αποθεωτική ατμόσφαιρα.