«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Μάη στο Αγρίνιο

Εργαζόμενε, αγρότη, αυτοαπασχολούμενε, συνταξιούχε, νέε, γυναίκα
 Μην αποδεχθείς το ρόλο της Ιφιγένειας που σου ζητά η κυβέρνηση να παίξεις και γράφει με αντιλαϊκά μέτρα το σενάριο για  να πνεύσει ούριος άνεμος στα πανιά των κερδών του κεφαλαίου.             
 Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους μας.
Η ασταμάτητη αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης συνεχίζεται με πιο έντονα χαρακτηριστικά.  Πιστεύουν ότι δεν έχουν φτάσει το λαό στην τέλεια εξαθλίωση μέσα από τη φτώχεια, την ανεργία, τις αναδιαρθρώσεις στα εργασιακά δικαιώματα, την ακρίβεια, την αντιλαϊκή φορολόγηση  που επέβαλαν με τα προηγούμενα μέτρα τους. Γι’ αυτό  με το λεγόμενο  “ Μεσοπρόθεσμο  Δημοσιονομικό Πλαίσιο και Πολιτικές εξόδου από την Κρίση” δεν αφήνουν τίποτε όρθιο  από τις κοινωνικές κατακτήσεις , ξεπουλούν τη λαϊκή περιουσία, αναιρούν προϋποθέσεις για τις στοιχειώδεις συνθήκες διαβίωσης των λαϊκών στρωμάτων.
Η κυβέρνηση με ομοβροντία αντιλαϊκών μέτρων  υλοποιεί τους σχεδιασμούς που έχει εξυφάνει με την ΕΕ, το ΔΝΤ  και την πλουτοκρατία για να στύψει το λαό υπηρετώντας τις ανάγκες του κεφαλαίου. 
Σε αυτή την πολιτική έχει την ουσιαστική στήριξη της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ πέρα από λεκτικές περικοκλάδες αλλά και όσων βλέπουν  την Ε.Ε των μονοπωλίων σαν μονόδρομο και την καπιταλιστική κρίση σαν αποτέλεσμα κακής διαχείρισης.     
Καμιά αυταπάτη. Τα μέτρα είναι ταξικά -Ταξική πρέπει να είναι και η απάντηση
Λαϊκή συμμαχία απέναντι στη συμμαχία της πλουτοκρατίας
Στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης –κεφαλαίου – ιμπεριαλιστικών οργανισμών και πολιτικών τους στηριγμάτων  τα λαϊκά στρώματα να ορθώσουν  το δικό τους μέτωπο που θα υπηρετεί τα  δικά τους συμφέροντα, γι’ αυτό θα διεκδικούν και τη δική τους εξουσία. Η νεολαία να πρωτοστατήσει και να  εμπνεύσει τους αγώνες, να γράψει τη δική της ιστορία στην πάλη για λαϊκή εξουσία όπου μόνο μπορούν τα όνειρά τους να γίνουν πράξη.
Σήμερα η ανοχή και η συναίνεση γίνεται συνενοχή στην  πτώχευση  του λαού και της πατρίδας του.
Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν και να σκύψουμε το κεφάλι, να περάσει η μοιρολατρία και η ηττοπάθεια. Με τη δράση μας ας κάνουμε μπούμερανκ την τρομοκρατική τους προσπάθεια. Η απάντηση να δοθεί στου τόπους δουλείας με την καθημερινή δράση, τους μαζικούς ταξικούς αγώνες.   
Το δίκιο στους δρόμους θα κριθεί. Λαϊκή δράση παντού. Τώρα όλοι στον αγώνα 
Δίνουμε την πρώτη άμεση απάντηση με συλλαλητήριο 

Σάββατο 28 Μάη, 10 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου.