«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Συλλήψεις για μεταφορά λαθομεταναστών – παράνομη είσοδο στη χώρα - κλοπή» Στο Αγρίνιο

1. Συνελήφθησαν την 25-5-2011 το μεσημέρι, στο 73ο χλμ Ε.Ο. Αντρρίου –Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου δύο αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
 Ειδικότερα σε έλεγχο λεωφορείου του ΚΤΕΛ κατελήφθησαν ένας 23χρονος και ένας 24χρονος  αλβανικής και Συριακής καταγωγής αντίστοιχα, να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
  Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν χθες (26-5-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου, ο οποίος και διέταξε την άμεση επαναπροώθησή τους στις χώρες προέλευσής τους.

2. Συνελήφθησαν, χθες (26-5-2011) το βράδυ στην Ε.Ο. Αντιρρίου -Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Ακαρνανίας τρεις αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής κατελήφθη να μεταφέρει με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του μία 34χρονη  και έναν 29χρονο ίδιας καταγωγής, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Επίσης, όπως προέκυψε σε βάρος του προαναφερόμενου οδηγού εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν σήμερα (27-5-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

3. Συνελήφθησαν, σήμερα (27-5-2011) πρώτες πρωινές ώρες στο Γυμνάσιο Παναιτωλίου Δήμου Αγρινίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 29 ετών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα με ακόμη δύο συνεργούς τους,  κατελήφθησαν να έχουν αφαιρέσει από ταράτσα κτιρίου σχολικού συγκροτήματος χαλκοκαλώδια που χρησιμοποιούνταν ως αλεξικέραυνα οροφής με σκοπό να τα πουλήσουν.
Συνεργοί αναζητούνται. Συλληφθέντες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν σήμερα (27-5-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών
Αγρινίου.