«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Το Δ.Σ. του σωματείου μας καταγγέλλει τη βάρβαρη, εγκληματική και προσχεδιασμένη επίθεση της αστυνομίας ενάντια στους διαδηλωτές της Αθήνας με εντολή και ευθύνη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , που είχε σαν αποτέλεσμα  να τραυματιστούν δεκάδες διαδηλωτές και ένας εξ αυτών πολύ σοβαρά ,  δίνει μάχη για τη ζωή του.
Ευθύνη γι’ αυτή τη βαρβαρότητα δεν έχει μόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , έχουν και η Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ, διάφοροι καλοπληρωμένοι  και καλοταϊσμένοι , τα συγκροτήματα των Μ.Μ.Ε. που δεν χάνουν ευκαιρία να συκοφαντήσουν και να λοιδορήσουν  το εργατικό κίνημα , και να ζητούν με κάθε τρόπο και μέσο την καταστολή του, για να περάσουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα , για να σωθούν οι εργοδότες και τα μονοπώλια.
Καλούμε τους συναδέλφους  οικοδόμους κι όλη την εργατική τάξη  της περιοχής να καταδικάσουν , να απορρίψουν και να πάρουν διαζύγιο από αυτές τις πολιτικές  και τις δυνάμεις που τις υπηρετούν .
Καλούμε σε ετοιμότητα  και επαγρύπνηση όλο τον κλάδο  για να βάλουμε  φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης  και των άλλων αντιδραστικών δυνάμεων. Να συσπειρωθούμε στα ταξικά σωματεία  με το ΠΑΜΕ,  να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στα σχέδια τρομοκράτησης του κινήματος , να διευρύνουμε τον κοινό αγώνα με τους φτωχούς αγρότες, τους μικροΕΒΕ, τις γυναίκες , τη νεολαία. Ο μόνος δρόμος να αποτρέψουμε συνολικά την πολιτική του κεφαλαίου και των υπηρετών του .
Η τρομοκρατία  και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν .
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
 Μάης 2011
 Το Δ.Σ. της  ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ