«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Σήμερα στις 10 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής στο συλλαλητήριο  που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ το Σάββατο 28 Μάη ώρα 10 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας   ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.
§        Να καταδικάσουμε  την πολιτική που οδηγεί στην ακρίβεια, τη φτώχια , την εξαθλίωση, τις απολύσεις και την ανεργία.
§        Να πούμε ΟΧΙ στη νέα φοροεπιδρομή σε βάρος των εργαζομένων και τα νέα προνόμια και φοροαπαλλαγές του κεφαλαίου.
§        Να πούμε ΟΧΙ στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και γης για να βγάλουν νέα υπερκέρδη οι κεφαλαιοκράτες.
Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς  και την τρομοκρατία της   κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., του ΛΑΟΣ, της Ε.Ε. και της τρόικας,  που, παρουσιάζοντας  τα μέτρα σαν μονόδρομο για τη χώρα,  θέλουν να μας γυρίσουν στον εργασιακό μεσαίωνα,  επιβάλλοντάς μας μεροκάματα και εργασιακές σχέσεις  επιπέδου Κίνας και Ινδίας.  
Γυρίστε την πλάτη στο κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό της πλειοψηφίας  Γ.Σ.Ε.Ε – ΑΔΕΔΥ  που υπονομεύουν τους αγώνες και τα δικαιώματα των εργαζομένων.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΗ
ώρα 10 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας.

Το Δ.Σ.