«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση απαγόρευσης - Τίποτα διαφορετικό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από λαό και νεολαία

  Το μόνο που απομένει στην κυβέρνηση της ΝΔ είναι να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων, για τον γιορτασμό και την πορεία του Πολυτεχνείου! Τίποτα διαφορετικό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από τον λαό και τη νεολαία! Αυτό τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε σχόλιο για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά:

Η συνέχεια ΕΔΩ: www.902.gr

***

ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

Συνεχίζεται ηλεκτρονικά η συλλογή υπογραφών - Χιλιάδες έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα

Πηγή: Eurokinissi

Χιλιάδες υπογραφών έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα και συνεχίζουν να συγκεντρώνονται από φορείς, εκπροσώπους σωματείων, αιρετούς, εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους και ανέργους, ενάντια στην αυταρχική κι αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση του αγωνιστικού γιορτασμού της 17ης Νοέμβρη.

Επειδή η συμμετοχή έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια της συλλογής των υπογραφών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λειτουργεί η ιστοσελίδα www.polytechneio2020.gr στην οποία μπορεί να συνεχιστεί με πιο άμεσο και σύντομο τρόπο η καταδίκη της κυβέρνησης και η απαίτηση να αποσύρει έστω και τώρα αυτή τη βαθιά αντιδημοκρατική και επικίνδυνη για τις δημοκρατικές ελευθερίες του λαού απόφαση.

Περισσότερα ΕΔΩ: www.902.gr

ΤΩΡΑ