«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση από τον δήμο Αγρινίου

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ

Σε εργασίες ανακατασκευής και αναβάθμισης των γηπέδων στον Παλαιό Άγιο Χριστόφορο και την Αβόρανη προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου. Συγκεκριμένα  αντικαταστάθηκε ο τεχνητός χλοοτάπητας  των γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 και πλαστικοποιήθηκε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μπάσκετ.
Στη σημασία των παρεμβάσεων αναφέρθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης: «Είχε διαπιστωθεί η ανάγκη της ανακατασκευής των συγκεκριμένων γηπέδων στα οποία...
αθλούνται καθημερινά πολλοί νέοι μας. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής αποδεικνύουμε  έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τις αθλητικές υποδομές και η στήριξη μας σε όσους αθλούνται.  Έχουμε ήδη παρέμβει στο ΔΑΚ ανακατασκευάζοντας σχεδόν όλους τους αθλητικούς χώρους αλλά και στα Παπαστρατεία Εκπαιδευτήρια με την πλαστικοποίηση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ.   Δεν σταματάμε μόνο εκεί. Η παρουσία μας δεν περιορίζεται μόνο στο κέντρο του Δήμου αλλά και στις Τοπικές Ενότητες. Συγκεκριμένα έχουμε ανακατασκευάσει το γήπεδοστην ΤΚ Αγίου Ανδρέα, Παπαδάτες. ΚαινούργιοΠαναιτώλιο,  Δοκίμι,  Καλύβια, Καραπαπά και 5Χ5 Καινουρίου.


  ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ