«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση για την Ημερίδα του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας

Πραγματοποιήθηκε  το  Σάββατο  το απόγευμα 13  Οκτωβρίου 2018 με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλ/νίας στην αίθουσα της Τραπεζας Ελλάδος στο Αγρίνιο.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η ΠΡΟΛΗΨΗ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ  ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΑΣ.
Εισηγήσεις έκαναν οι γιατροί των τεσσάρων μονάδων αιμοκάθαρσης της Π.Ε Αιτωλ/νίας και συγκεκριμένα...

1. Σαββιδάκη Ειρήνη, Νεφρολόγος, Δ/ντρια Μονάδος Τεχνητού Νεφρού Νοσοκομείου Αγρινίου
2. Παναγιωτακοπούλου Ουρανία, Νεφρολόγος Μονάδος Τεχνητού Νεφρού  Νοσοκομείου Μεσολογγίου
3. Βαρδουλάκη Μαρία Νεφρολόγος,  Δ/ντρια Μονάδος Τεχνητού Νεφρού ΕΥΗΝΩΡ
4. Χονδρογιάννης Παναγιώτης, Νεφρολόγος, Δ/ντής Μονάδος Τεχνητού Νεφρού ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
5. Ζογανάς Κων/νος Γενικός Ιατρός Μονάδος Τεχνητού Νεφρού Νοσοκομείου Αγρινίου
6. Αγραφιώτης Γεώργιος Γενικός Ιατρός, Μονάδος Τεχνητού Νεφρού Νοσοκομείου Αγρινίου
Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας και του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου. Η πραγματοποίηση της στηρίχθηκε από τον Δήμο Αγρινίου που μας παραχώρησε την αίθουσα, το Νοσοκομείο Αιτωλ/νίας, τις   μονάδες Τεχνητού  Νεφρού ΕΥΗΝΩΡΑ Α.Ε και της Κλινικής του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α,Ε. που στήριξαν οικονομικά την διοργάνωση. Η  Ημερίδα υποστηρίχθηκε επίσης από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλ/νίας που πραγματοποίησε το Σάββατο παράλληλες δράσεις για δωρεά μυελού των οστών και αιμοδοσίας.
Την εκδήλωση αυτοί πλαισίωσαν πολλοί αιμοκαθαιρόμενοι νεφροπαθείς, πολλοί ενεργοί πολίτες της περιοχής, οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών μονάδων Τεχν. Νεφρού από τον ΕΥΗΝΩΡΑ Α.Ε Αγγελική Χρυσικού ,Δημήτριος Τσικρίκας και από το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Αλέξιος Σιάμος και Γιάννης Στρανωμίτης.
Στα πλαίσεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από τον Σύλλογο μας ο  επί 26 χρόνια Διευθυντής του τμήματος Νεφρολογίας και της μονάδος Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αγρινίου, νεφρολόγος Νίκος Γερμανός.
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές στην επιτυχία της εκδήλωσης μας, κι αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε στο μέλλον με ανάλογες δράσεις προς όφελος των νεφροπαθών και της κοινωνίας. Γι αυτό το λόγο καλούμε  όλους τους νεφροπαθείς καθώς και όλους τους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας. Τηλεφωνα επικοινωνίας  6932569294 Ευθ. Στούμπος -Πρόεδρος και 6972301346 Νικ. Σκιαδάς Γεν. Γραμματέας
Το Δ.Σ του Συλλόγου