«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 37χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς στο Αγρίνιο


Συνελήφθη, χθες (14-9-2014), στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα...
χθες (14-9-2014) νωρίς το πρωί, στο Αγρίνιο, ο 37χρονος, πυροβόλησε τέσσερις φορές σε ψυγείο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια στο Παναιτώλιο Αγρινίου πυροβόλησε μια φορά ένα αυτοκίνητο, προκαλώντας φθορές.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην οικία του, στο Παναιτώλιο και συνελήφθη.

 Κατά τη διενέργεια έρευνας στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε δώδεκα (12) φυσίγγια,
  • Δεκαέξι (16) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
  • Δύο (2) λαβές πυροβόλου όπλου.

Από τους τόπους που πυροβόλησε ο 37χρονος συλλέχθηκαν τέσσερις (4) κάλυκες πιστολιού και δύο (2) βολίδες.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθη ημεδαπός για μεταφορά ναρκωτικών και κλοπή στην Πάτρα
Κατασχέθηκαν πάνω από 40 γραμμάρια ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (14-9-2014) το βραδύ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας , ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, κατοχή και μεταφορά ηρωίνης.
Ειδικότερα, χθες (14-9-2014) το βράδυ, στην Πάτρα, ο 38χρονος, ήταν επιβάτης λεωφορείου ΚΤΕΛ, νησιού των Ιονίων Νήσων, και μετέβαινε στην Αθήνα. Εντός του λεωφορείου αφαίρεσε από ημεδαπή ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 68 ευρώ.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οι οποίοι ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην Πάτρα και συνέλαβαν τον 38χρονο.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 38χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν:
  • το κινητό τηλέφωνο της ημεδαπής.
  • το χρηματικό ποσό των 78 ευρώ.
  • δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 41,8 γραμμάρια ηρωίνης.
  • το κινητό του τηλέφωνο.
Το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 68 ευρώ αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ χρηματικό ποσό 10 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του δράστη κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη μεταφορά ναρκωτικών.
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών




Συλλήψεις για κάνναβη στην Πάτρα
Συνελήφθησαν, χθες (14-9-2014) το βραδύ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας , δύο ημεδαποί, άνδρες, ηλικίας 74 και 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (15-9-2014) το βράδυ, στην Πάτρα αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας , σε αστυνομικό έλεγχο που ενήργησαν στους δράστες, βρήκαν, εντός του οχήματος που επέβαιναν, μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 21,3 γραμμαρίων.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η κάνναβη κατασχέθηκε.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών