«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Χ. Σταρακά: Στενή συνεργασία κατασκευάστριας κοινοπραξίας και Υπηρεσιών για να μην υπάρξει καθυστέρηση

Τη στενή συνεργασία όλων ώστε να μειωθούν οποιαδήποτε ζητήματα τυχόν προκύπτουν και μπορεί να προκαλέσουν οποιαδήποτε καθυστέρηση στην κατασκευή της Ιονίας Οδού και των συνοδών έργων που κατασκευάζονται στο πλαίσιο της Σύμβασης Παραχώρησης, ζήτησε από τους εκπροσώπους της εταιρίας «ΤΕΡΝΑ» καθώς και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή και των Αντιπεριφερειαρχών Υποδομών και Δικτύων Ιωάννη Λύτρα και Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκου Υφαντή, όπως επίσης και...
στελεχών των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συζητήθηκαν θέματα της πορείας κατασκευής των έργων, κυρίως στην περιοχή του Μεσολογγίου.
Διαπιστώθηκε από όλους τους παρισταμένους η διάθεση για συνεργασία και συλλογική προσπάθεια ώστε να υπάρξει έγκαιρη κατασκευή του έργου και συζητήθηκαν σημεία στα οποία η Περιφέρεια μπορεί να παρέμβει ώστε να μειωθούν οι παράγοντες που προκαλούν την όποια καθυστέρηση.
Εκτός των Αντιπεριφερειαρχών, στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο εργοταξιάρχης της «ΤΕΡΝΑ» Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος, ο Τμηματάρχης Δομών Περιβάλλοντος Π.Δ.Ε Χρίστος Καραγιάννης , από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιβάλλοντος ο Νίκος Κατριβέσης, καθώς και οι Ειρήνη Καραθανάση, Διευθύντρια Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Ιωάννης Τέγας Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας και Νίκος Μασίκας από την Διεύθυνση Δομών Περιβάλλοντος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.