«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Καταργήθηκε και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στο Μεσολόγγι!

Να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο! κ. Δήμαρχε πάρτε θέση χωρίς περιστροφές!


Η φαρσοκωμωδία που παίζεται σε βάρος του Μεσολογγίου, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Μετά την κατάργηση του ΚΕΠΥΕΛΛ, του κτήματος Ευηνοχωρίου και του φυτωρίου Λεσινίου, νέο κτύπημα και μάλιστα που πλήττει την καρδιά και τον έλεγχο των εργασιακών σχέσεων στην ευρύτερη περιοχή, ήρθε να προστεθεί αυτές τις μέρες.
Συγκεκριμένα...
με το ΦΕΚ 180/2014 τ. Α΄/29-8-2014 (Π.Δ. 113), που αφορά τον Οργανισμό Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας, σελ. 6227 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων – μεταξύ των άλλων – δημιουργείται Τμήμα Επιθεώρησης Σχέσεων Αιτωλ/νίας με έδρα το Αγρίνιο! Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται η μεθοδευμένη και χωρίς τεκμηρίωση πλήρης αποψίλωση κάθε είδους υπηρεσιών από την έδρα της Π.Ε. Αιτωλ/νίας και κατ’ επέκταση από το Δήμο Μεσολογγίου.
Εμείς δεν έχουμε να πούμε περισσότερα. Οι συγκεκριμένες εχθρικές πράξεις, μιλούν από μόνες τους. Ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου πρέπει να πάρει θέση. Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συγκληθεί ΑΜΕΣΑ!
Εδώ πλέον δεν χωρά η λαϊκή ρήση «συνένοχος ή βλαξ». Εδώ χωράει η κατ’ αρχήν διαπίστωση της συνενοχής και της υποταγής στα κελεύσματα των κυβερνητικών και κομματικών πολιτικών μας φίλων.
Ανάκληση της απόφασης τώρα, πριν μπει σε εφαρμογή στην πράξη.
Σπεύσατε κ. Δήμαρχε…  


Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος
Ι.Π. Μεσολογγίου