«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ στ' αγωνιστικό μετερέζι

Σήμερα Δευτέρα 15-9-2014 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας  με θέμα την εκτίμηση της δουλειάς μας και τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο διάστημα , με βάση και το κάλεσμα του ΠΑΜΕ , και αποφάσισε τα παρακάτω :

-         Να στηρίξει το πρόγραμμα της δίμηνης αγωνιστικής καμπάνιας του ΠΑΜΕ ενάντια στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική και διεκδίκηση αξιοπρεπών συνθηκών δουλειάς και διαβίωσης των εργαζομένων και της νεολαίας.
-         Να προχωρήσει  σε...
συναντήσεις με τα άλλα συνταξιουχικά σωματεία του νομού για το συντονισμό της δράσης τους.
-         Να κάνει συσκέψεις με τα παραρτήματα  του σωματείου μας σε Αμφιλοχία – Μεσολόγγι και Ναύπακτο.
-         Να πραγματοποιήσει  γενική συνέλευση των μελών του  την Τετάρτη 1-10-2014  στις 10:00  στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.
-         Συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ  στο Αγρίνιο την Παρασκευή 3-10-2014 στις 19:30 στην πλατεία Δημοκρατίας ενάντια  στην αντιλαϊκή πολιτική .
-         Την οργάνωση συλλαλητηρίου των συνταξιούχων του νομού στο Αγρίνιο την Τετάρτη 22-10-2014 στις 11:00 στην πλατεία Δημοκρατίας σε συνεργασία με τα άλλα συνταξιουχικά σωματεία του νομού, για να υπερασπιστούμε τα συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα. 
-         Να πάρουμε μέρος στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο  του ΠΑΜΕ το Σάββατο 1-11-2014 στην Αθήνα στο Σύνταγμα  στις 12:00 διεκδικώντας  μέτρα στήριξης των ανέργων και του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος.
-         Να προχωρήσουμε  σε λαχειοφόρο αγορά, σε συνεργασία με την «ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ» για τη βελτίωση των οικονομικών του σωματείου μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας  καλεί τα μέλη του και τους συνταξιούχους του νομού  να βρίσκονται σε επιφυλακή και να στηρίξουν το πρόγραμμα δράσης.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ