«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Το Ε. Κ. Αγρινίου καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Ε. Κ. Αγρινίου καταγγέλλει σ’ όλους τους εργαζόμενους  και το λαό της περιοχής  την άγρια και βάρβαρη στο υπουργείο  εργασίας , όπου έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του υπουργού  κ. Βρούτση  για το Ασφαλιστικό .
Η επίθεση των ΜΑΤ , η οποία έγινε με εντολή  της κυβέρνησης και η επιχείρηση στησίματος προβοκάτσιας  για καταστροφές...
στο γραφείο του υπουργού δήθεν από το ΠΑΜΕ, δείχνει και πάλι ότι η τρικομματική κυβέρνηση του κ. Σαμαρά , προχωράει  όλο και περισσότερο στον αυταρχισμό και στην τρομοκρατία των εργαζομένων, προκειμένου να περάσει την αντεργατική – αντιδραστική της πολιτική.
Οι τραυματισμοί των συνδικαλιστών , η βία και οι συλλήψεις έρχονται να αποκαλύψουν το αποκρουστικό – αντιλαϊκό πρόσωπο της συγκυβέρνησης Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ , προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Δηλώνουμε προς την κυβέρνηση  ότι ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν.
Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι άμεσα όλοι οι συλληφθέντες  συνδικαλιστές.
Καλούμε τους εργαζόμενους, , όλα τα λαϊκά στρώματα  σε κοινή δράση και συμμαχία για να μην περάσει ο αυταρχισμός της κυβέρνησης , να ανατραπεί η πολιτική της φτώχειας , της ανεργίας και της εξαθλίωσης που επιβάλλουν τα μονοπώλια , ντόπια και ξένα, η Ε.Ε και οι κυβερνήσεις τους .
Το Δ.Σ.