«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση του κ. Σφέτσου Χαράλαμπου για τον ετήσιο απολογισμό των Τροχαίων Ατυχημάτων στην Π.Δ. Ελλάδας

Δήλωση του Προϊστάμενου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων, Αστυνόμου Β΄ κ. ΣΦΕΤΣΟΥ Χαράλαμπου, για τον ετήσιο απολογισμό των Τροχαίων Ατυχημάτων στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 « Η Ελληνική Αστυνομία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής ασφάλειας, με σκοπό να συμβάλλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων...


Από τα αριθμητικά δεδομένα των τελευταίων τριών ετών, παρατηρείται μία ουσιαστική μείωση στον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων η οποία αναμφίβολα, οφείλεται σε ένα βαθμό, στις συνεχείς στοχευμένες ενέργειες των Υπηρεσιών Τροχαίας της Περιφέρειας μας.

Οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα στις μέρες μαζικών μετακινήσεων, λόγω εορτών ή τουριστικής περιόδου,  στα επικίνδυνα σημεία των Οδών μετά από την ερευνητική καταγραφή - ανάλυση - χαρτογράφηση των τροχαίων ατυχημάτων της περιοχής μας. 
Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω όλους τους οδηγούς να συμβάλουν στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και να τους υπενθυμίσω ότι η οδική ασφάλεια δεν είναι υπόθεση μόνο της Αστυνομίας είναι υπόθεση όλων μας ».