«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη ημεδαπού στην Πάτρα για ναρκωτικά

 ***
 Συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία τρεις αλλοδαποί για κλοπές
***
Συνελήφθη 29χρονος Νιγηριανός στην Πάτρα
***
 Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο
***
Σύλληψη ημεδαπού στην Πάτρα για ναρκωτικά 
Συνελήφθη, χθες (28-1-2013) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών...


Ειδικότερα σε ερευνά που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στην οικία του 67χρονου στην Αρόη Πατρών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 28,1 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία τρεις αλλοδαποί για κλοπές

Κατασχέθηκαν πληθώρα κλοπιμαίων

Συνελήφθησαν χθες (28-1-2013) το πρωί, στο 99ο χλμ της Εθνικής Οδού  Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Στανο Αμφιλοχίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας (δυο άνδρες και μια γυναίκα ) ηλικίας 42, 32 και 43 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της μη νόμιμης παραμονής στη Χώρα.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

  • Ένα μοτέρ υπόγειας γεώτρησης αξίας μεγαλύτερης των 10.000 ευρώ
  • Ένα καυστήρα πετρελαίου
  • Τρεις σάκους με καλώδια
  • Διάφορες οικιακές συσκευές

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας προέκυψε ότι μέρος των κλοπιμαίων είχε αφαιρεθεί προχθές (27-1-2013) από 42χρονο ημεδαπό, στο Ακτίο.

Το φορτηγό όχημα των δραστών κατασχέθηκε ενώ τα κλοπιμαία που δεν αποδόθηκαν φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας προκειμένου να αναγνωριστούν από τους παθόντες.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι η 43χρονη παρέμενε στη Χώρα χωρίς τα νόμιμα έγγραφα διαμονής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

  


Συνελήφθη 29χρονος Νιγηριανός στην Πάτρα

Κατασχέθηκαν περισσότεροι από 500 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι

Συνελήφθη, χθες (28-1-2013) αργά το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Νιγηρίας, ηλικίας 29 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους συνέλαβαν τον 29χρονο ο οποίος κατείχε προς πώληση, 317 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής ήχου (CD) και 192 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής εικόνας (DVD).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν.
 

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος τους χρέη προς το δημόσιο πάνω από 660.000 ευρώ
Συνελήφθησαν, σήμερα (29-1-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας 39, 34 και 41 ετών αντίστοιχα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Πιο συγκεκριμένα :
·        Το ύψος των οφειλών του 39χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο εμπόριο κρεάτων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 438.008,04 ευρώ.
·        Το ύψος των οφειλών του 34χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 88.998,08 ευρώ.
·        Το ύψος των οφειλών της 41χρονης η οποία ήταν μέλος σε ομόρρυθμη εταιρεία, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 134.181,43 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25  παρ. 1δ του Ν. 1882/90 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 3943/2011.