«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εκδήλωση στα Καλύβια Αγρινίου των Φίλων της Α.Ε.Κ.

 Οι Φίλοι της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Καλύβια Αγρινίου, έκοψαν την πίτα για τη νέα χρονιά και ευχήθηκαν σύντομα η ομάδας της καρδιάς τους , η Α.Ε.Κ. να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Οι Αεκτζήδες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και...
να   γιορτάσουν στο κιτρινόμαυρο κατάστημα του Θανάση Χρυσικού  και για πρώτη φορά όλοι μαζί να δείξουν την έμπρακτη υποστήριξη στην αγαπημένη τους ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια κλυδωνίζεται από οικονομικά, αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα διάγει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορίας της.
 Να αναφέρουμε επίσης ότι, οι φίλαθλοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση, είχαν παράλληλα την ευκαιρία να δουν εικόνες και κινηματογραφικά αποσπάσματα   από παλαιότερες επιτυχίες της Α.Ε.Κ. στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παλιούς ποδοσφαιρικούς αστέρες και παιχνίδια-σταθμούς με σημαντικούς αντιπάλους, που έγραψαν χρυσές σελίδες στο βιβλίο της λαμπρής 90χρονης πορείας της!
Την κοπή της πίτας έκανε ο Παντελής Τσάμης, παλαίμαχος καλυβιώτης ποδοσφαιριστής, παρευρέθηκαν μικροί και μεγάλοι φίλοι της Α.Ε.Κ. καθώς επίσης  και φίλαθλοι με καταγωγή από την Πόλη και την Μικρά Ασία!
Όλοι μαζί, ενωμένοι περισσότερο από ποτέ, αντάλλαξαν ευχές, θυμήθηκαν ανεπανάληπτες ημέρες δόξας και  έδωσαν μήνυμα στήριξης για την ποθούμενη αγωνιστική ανάταση της Α.Ε.Κ και την δυναμική επιστροφή στις ποδοσφαιρικές επιτυχίες!
Γ.Π.