«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ημερίδα από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MO.K.E.) του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MO.K.E.) του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο κεντρικό Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Ημερίδα – Ανοικτό Σεμινάριο – Workshop με Θέμα: «Νεανική Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Τεχνολογία: Οι ιδέες και η δημιουργία σε εποχές κρίσης».

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) και η Κοινότητα Microsoft του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, διοργανώνουν: Ανοικτό Σεμινάριο (Open Seminar):
«Καινοτόμοι σχεδιασμοί και...
υλοποιήσεις σε τεχνολογίες Windows phone 7». Mentoring:  «Επιμόρφωση μέσα από το Διαγωνισμό Imagine Cup 2013». Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Ε.Π.Δ.Ο 3
Εισηγητές: Παλάντζας Δημήτρης – Λιαμύρας Ιωάννης, Τελειόφοιτοι Τμήματος Ε.Π.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και Κολοβός Χριστόφορος Τελειόφοιτος Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, διοργανώνει:
Workshop: «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» σχετικά με τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη μιας ορθά τεκμηριωμένης επιχειρηματικής πρότασης για χρηματοδότηση . Εισηγήτρια:Νίκη Λαμπροπούλου – Διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.        Χώρος διεξαγωγής: Εργαστήριο Η/Υ – Ε.Π.Δ.Ο. 3.
Σημείωση: Η παρακολούθηση του Workshop  είναι  μία από τις αναγκαίες προϋποθέσεις  για τη λήψη του «Πιστοποιητικού επιμόρφωσης στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία».
Όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους στο email: moke@teimes.gr
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.