«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Από άμεση επέμβαση των Αστυνομικών, αποτράπηκε ληστεία σε πολυκατάστημα στο Αγρίνιο


Συνελήφθη ένας 30χρονος αλλοδαπός 

Συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστεία σε πολυκατάστημα του Αγρινίου...

Ειδικότερα την 7-12-2012 αργά το απόγευμα οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τον 30χρονο, στη είσοδο πολυκαταστήματος στο Αγρίνιο, να φόρα γάντια και να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα.

Για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, άλλα ακινητοποιήθηκε μετά από δυναμική επέμβαση των αστυνομικών και συνελήφθη.

Σε σωματική ερευνά που ενήργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου στον 30χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν μια απομίμηση πιστολιού.

Από την αστυνομική ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης σκόπευε να πραγματοποιήσει ένοπλη ληστεία στο πολυκατάστημα η οποία όμως αποτράπηκε από την άμεση επέμβαση των αστυνομικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κρατείται προκειμένου σήμερα απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή


Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη 27χρονου Αλβανού δράστη απόπειρας Ανθρωποκτονίας στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος προχθές (8-12-2012) το απόγευμα, στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας, πυροβόλησε τραυματίζοντας σοβαρά, έναν 62χρονο ημεδαπό.

Ο παθόντας διεκομισθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας προέκυψε ότι δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας είναι ο 27χρονος Αλβανός σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας. 


Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το Δημόσιο πάνω από 120.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (10-12-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 55χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 55χρονου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης έντυπου μέσου, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 123.875,86 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».