«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη… θείου και ανιψιού στο Αγρίνιο για διάφορα αδικήματα

 Κατασχεθήκαν όπλα και πυρομαχικά

Συνελήφθησαν χθες (17-12-2012) αργά το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες (θειος - ανιψιός) ηλικίας 58 και 29 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, των άσκοπων πυροβολισμών, της οπλοκατοχής, της αντίστασης και της απρόκλητης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα χθες (17-12-2012) το μεσημέρι, ο 58χρονος οδηγώντας σε κεντρικές οδούς του Αγρινίου, πυροβόλησε με...
πιστολι που έφερε μια φορά στον αέρα, απείλησε με το ίδιο όπλο έναν 55χρονο που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ενώ συνοδευόμενος από τον ανιψιό του χτύπησε απρόκλητα με τη λαβή του πιστολιου έναν 83χρονο στο πρόσωπο.
Για τη διερεύνηση των περιστατικών, ενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος των  δραστών και την ακινητοποίηση του.

Στην κατοχή του 58χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το πιστόλι με το όποιο είχε πυροβολήσει, τέσσερα φυσίγγια και ένα πτυσσόμενο σουγιά ενώ σε ερευνά που ακολούθησε στο όχημα των δυο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μια λάμα και μια σιδερογροθιά.

Από την προανάκριση που ενεργήθηκε δεν προέκυψε καμία σχέση - διαφορά μεταξύ των παθόντων και των δραστών. 

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατά τη σύλληψη τους προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση σε βάρος των αστυνομικών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.