«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για την 3ωρη στάση εργασίας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής στην 3ωρη στάση εργασίας στο ιδιωτικό τομέα την ΤΕΤΑΡΤΗ  19 Δεκέμβρη  από 12 – 3 μ.μ.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , τους άνεργους , τους νέους και τις νέες στη συνέχιση του αγώνα μας ενάντια στα μέτρα και την πολιτική της συγκυβέρνησης Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, της Ε.Ε. και της τρόικας , των μονοπωλίων και της πλουτοκρατίας.
Στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και τα μέτρα που οδηγούν σε μαζικές απολύσεις και ανεργία , σε νέα φοροληστεία και χαράτσια, σε ξεπούλημα της...
δημόσιας περιουσίας και γης , που πετσοκόβουν μισθούς , μεροκάματα, συντάξεις και επιδόματα.
Σας καλούμε στον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και τις νέες ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και υπηρεσίες ( τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, ρεύμα, νερό , τηλέφωνο κ.λ.π.), ενάντια στην πολιτική με τους κεφαλικούς φόρους  από τη μια μεριά και από την άλλη τις νέες φοροαπλλαγές , εισφοροαπαλλαγές στα μονοπώλια και τη μεγαλοεργοδοσία , για να αυξάνουν τα υπερκέρδη τους.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, δεν υπάρχει ελπίδα χωρίς πάλη και ταξικό αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, δε χωράνε  συμβιβασμοί και υποχωρήσεις μπροστά στο σάρωμα των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων  μας.
Μην ελπίζετε  σ’ αυτούς  που κατηγορούν σήμερα την κυβέρνηση  για τα μέτρα και τάζουν «επαναδιαπραγμάτευση» του χρέους, άλλο μείγμα πολιτικής μέσα στη λυκοσυμμαχία των μονοπωλίων, την Ε.Ε., όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα στη μάχη με το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ στην πλατεία  Δημοκρατίας ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12,30 το μεσημέρι.

Δεκέμβρης 2012
 Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.