«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΠΑΤΗ Η «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΠΑΤΗ Η «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» !

            Από την αρχή της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.), ζούμε μια διαχρονική και πολλαπλή ΑΠΑΤΗ με τη λεγόμενη «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ»!
Ÿ Πρώτη Απάτη : Οι αποικιοκρατικές συμβάσεις με τους εργολάβους, η δήθεν «διαπραγμάτευση» του δημοσίου, το «ροκέ» της διαπλοκής εργολάβων - πολιτικής. Έτσι βλέπουμε: Στέργιος Λαμπρόπουλος στις εταιρείες - Κατσιγιάννης στο ΥΠΕΧΩΔΕ (επί Σουφλιά) και μετά...
Κατσιγιάννης στις Εταιρείες - Λαμπρόπουλος στο ΥΠΕΧΩΔΕ (επί Ρέππα και Μαγκριώτη). Δηλαδή, «Γιάννης κερνάει - Γιάννης πίνει» εις υγείαν του κορόϊδου!
Ÿ Δεύτερη Απάτη : το προκλητικό χάρισμα - δώρο στους εργολάβους (αρχιερείς της διαπλοκής) του παλιού κομματιού Ελευσίνα - Κόρινθος που το βάφτισαν κι αυτό Ολυμπία Οδό!
Ÿ  Τρίτη Απάτη : Το προκλητικό κόψιμο (νέο δώρο στους εργολάβους) του κομματιού Πύργος - Τσακώνα, με πρόσχημα τον Καϊάφα και το περιβάλλον!
Ÿ Τέταρτη Απάτη : Το επερχόμενο νέο προκλητικό κόψιμο (κι άλλο δώρο στους εργολάβους) του κομματιού Πάτρα - Πύργος, με πρόφαση τις απαλλοτριώσεις. Έτσι, με τα διαδοχικά «χειρουργεία» στο σκοτάδι ο δρόμος Ελευσίνα - Τσακώνα (μήκους 365 χλμ.) με ίδια λεφτά στους εργολάβους, συρρικνώνεται στο 1/3 και γίνεται δρόμος Κόρινθος - Πάτρα (120 χλμ.).
Ÿ Πέμπτη Απάτη : Η παράνομη είσπραξη διοδίων από τους εργολάβους για δρόμο που δεν κατασκεύασαν και για έργα που σταμάτησαν και επιπλέον οι προκλητικές αυξήσεις των διοδίων.
Ÿ Έκτη Απάτη : Το Χριστουγεννιάτικο δώρο 30 εκατομ. ευρώ που έδωσε ο κ. Βορίδης στους εργολάβους το Δεκέμβρη του 2011, ενώ τα έργα είχαν σταματήσει!
Ÿ Έβδομη Απάτη : Τα δήθεν "αγωνιστικά διαβήματα" των βουλευτών της Ηλείας στο ΥΠΕΧΩΔΕ, η ψευδής εικόνα διεκδίκησης "Ολυμπίας Οδού".
Ÿ Όγδοη Απάτη : Τα δήθεν "αγωνιστικά διαβήματα" της Περιφέρειας στους αρμοδίους με παράλληλη αρθρογραφία στον Τύπο (κατεργασία - προετοιμασία της κοινής γνώμης) για δρόμο Κόρινθος - Πάτρα και παραπομπή του μεγαλύτερου τμήματος Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα στις "Ελληνικές Καλένδες" του νεκρού - ανύπαρκτου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)!
Ÿ Ένατη Απάτη : Η μεταφορά της σύμβασης παραχώρησης της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ στο "Ταμείο Ιδιωτικοποίησης Δημόσιας Περιουσίας" (αποφάσεις Διϋπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων αριθ. 193 και 195/27-10-2011). Οι παρασυναγωγές του κ. Κατσιφάρα και της Κυβέρνησης με τον τοποτηρητή της Μέρκελ κ. Φούχτελ, που θέλει να χουφτώσει τζάμπα όλο το δημόσιο πλούτο της χώρας (τραπεζώματα στην Αχάια Κλάους κ.α.).
Ÿ Δέκατη Απάτη (η μεγαλύτερη) : Η ιεροσυλία, διακωμώδηση, αισχρή εκμετάλλευση και καπηλεία του ονόματος της Ολυμπίας, το αυθαίρετο βάφτισμα του δρόμου Κόρινθος - Πάτρα σε "Ολυμπία Οδό"! Δεν πρόκειται για Ολυμπία Οδό, αλλά για Οδό Πατρών ή ακριβέστερα για Οδό Κορίνθου - Πατρών! Ας μην προκαλούν τουλάχιστον τη νοημοσύνη μας, οι περιφερειακοί συνέταιροι της συγκυβέρνησης και ακόλουθοι του Φούχτελ, της Μέρκελ, του Μνημονίου και της Ε.Ε.!
 Πάτρα 11/12/2012     ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ Περιφερειακός Σύμβουλος