«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη 77χρονη ημεδαπή στην Πάτρα, για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το Δημόσιο πάνω από 5.300.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (4-12-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 77χρονη ημεδαπή, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών της 77χρονης, η οποία δραστηριοποιείται...
στους χώρους μεταφορών – διανομών, εμπορίας βιομηχανικών σιδηρικών και διαχείρισης ακινήτων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 5.370.524,53 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο πάνω από 64.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (4-12-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 44χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 44χρονου, ο οποίος είναι διαχειριστής εταιρίας υγρών καυσίμων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 64.717,29 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για ζωοκλοπή

Συνελήφθη σήμερα (4-12-2012) πολύ νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 41 ετών σε βάρος του οποίου και δύο ακόμα συνεργών του, που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν χοιροστάσιο 36χρονου ημεδαπού, στο Σταυροχώρι Αχαΐας και θανάτωσαν έξι χοίρους. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί κατά την μεταφορά των ζώων στο όχημα τους και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε που περιπολούσαν στη περιοχή συνέλαβαν τον 41χρονο στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, ένα καλέμι και ένα κόφτη.

Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσο τέλεσης ζωοκλοπής.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας προέκυψε ότι, πριν από δύο μήνες περίπου οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει ακόμα πέντε χοίρους από τον 36χρονο συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του συνεχίζονται.

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για ζωοκλοπές στην Αιγιάλεια.

 Ο δράστης σε ένα μήνα διέπραξε τρεις ζωοκλοπές στον ίδιο κτηνοτρόφο

Συνελήφθη σήμερα (4-12-2012), νωρίς το πρωί, στη Λακκα Αιγιαλείας  από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 31 ετών σε βάρος του όποιου και ακόμα τριών συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα χθες (3-12-2012) το βράδυ, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να διαρρήξουν σταύλο 45χρονου ημεδαπού στο Βερίνο Αιγιαλείας αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 31χρονου λίγη ώρα αργότερα και τη σύλληψη του.

Από την αστυνομική ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι τις τελευταίες 20ημερες οι ίδιοι δράστες είχαν διαπράξει άλλες δυο ζωοκλοπές σε βάρος του 45χρονου αφαιρώντας του συνολικά τέσσερις αίγες συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 31χρονου ως μέσο διάπραξης των ζωοκλοπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.

Συνελήφθη ένας ακόμα διακινητής ναρκωτικών στη Πάτρα.

Οι συλληφθείς επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικά σε Αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη.

Συνελήφθη, χθες (3-12-2012) αργά το απόγευμα, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία με τον 19χρονο, όπου συμφωνήθηκε η αγορά κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 100,00 ευρώ.
Για τη σύλληψη του δράστη, οργανώθηκε χθες (3-12-2012), αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία Αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προσποιούμενος τον πελάτη τον συνάντησε τον συνέλαβε.
Κατά τη σύλληψη του 19χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία κάνναβης, συνολικού βάρους 20,4 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Σε ερευνά που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα στη Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλες τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 17,9 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.