«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ληστεία με πυροβολισμούς στα ΕΛ.ΤΑ στη Βάρδα Ηλείας

Σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την σύλληψη δραστών ληστείας του Ταχυδρομείου στη Βάρδα Ηλείας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (3.12.2012) το πρωί, στη Βάρδα Ηλείας, διέπραξαν ληστεία στο κατάστημα ΕΛ.ΤΑ της περιοχής.
Ειδικότερα, οι δράστες φορώντας κουκούλες και...
αλεξίσφαιρα γιλέκα μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το όποιο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, στα ΕΛ.ΤΑ της Βάρδας, όπου δυο από αυτούς εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Επιπλέον πυροβόλησαν προς το αστυνομικό κατάστημα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ενώ κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν και τα ελαστικά υπηρεσιακού οχήματος, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. Από την ανταλλαγή των πυρών δεν σημειώθηκε τραυματισμός ατόμου.
Ακολούθως οι δράστες, τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα καταδιωκόμενοι από αστυνομικούς. Το όχημα των δραστών βρέθηκε καμένο σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων.
Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, κλοπή και παράνομη οπλοχρησία κατά συναυτουργία.
Διεξάγονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.