«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Το μπλόκο της Νίκαιας καλά κρατεί !!!

Συνεχίζεται ο αγώνας των αγροτών στο στερνό μετερίζι της Νίκαιας στη Λάρισα.Οι πρωτοπόροι κι ανυπόταχτοι Θεσσαλοί πρώτοι ξεκίνησαν της αγροτιάς το πάλεμα και τελευταίοι θα φύγουν!!! Θα φύγουν απ’ το δρόμο….αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα δεν φεύγουν απ’ τον άλλο δρόμο, το δρόμο των διεκδικήσεων, γιατί δε δικαιώθηκαν τα αιτήματά τους!
Σε τούτον τον αγώνα, που ευαισθητοποίησε όσο κανείς δεν περίμενε την κοινή γνώμη, αναδείχτηκε το μεγάλο αγροτικό πρόβλημα.
Όλοι ξέρουν πλέον κι αν δεν ξέρουν δεν επιτρέπεται να ισχυρίζονται, ότι δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν, ποιοι εκμεταλλεύονται αδίστακτα και προκλητικά τον αγροτικό ιδρώτα!!!

Όλοι ξέρουν κι αν δεν ξέρουν, το διαπιστώνουν κάθε μέρα περίτρανα ποιες είναι οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στην κατανάλωση, ποιοί παρεμβάλλονται μεταξύ του παραγωγού και του καταναλωτή και πόσο υπερκερδίζουν!!!
Συνεχίζεται ο αγώνας των αγροτών στο στερνό μετερίζι της Νίκαιας στη Λάρισα.
Αύριο το απόγευμα στη γενική συνέλευση θα αποφασιστεί η παραπέρα έκβαση του αγώνα. Όποια κι αν είναι η απόφαση οι αγρότες αν δεν είναι υλικά δικαιωμένοι είναι σίγουρα ηθικά!!!.
ΥΓ. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα ευχαριστώ, για την διαρκή συνεργασία και για τις φωτογραφίες που μας έστειλε, από το μπλόκο της Νίκαιας, στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, στον κ. Ρίζο Μαρούδα.
Δημήτρης Ντόκας