«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ιλάρχου Τζαβέλλα 37, Τ.Κ. 303 00 – Ναύπακτος
http://www.nafpaktos.gr/
Email: tha@in.gr - embargo@otenet.gr
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 07.01.09
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το 2009 είναι χρονιά έργων και ανάπτυξης για τον τόπο», τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης κατά τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων.
Με απόφαση του Δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση,
ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι και καθορίστηκαν οι αρμοδιότητές τους για το 2009.
Πιο συγκεκριμένα :Α) Στον Αντιδήμαρχο κ. Κούμπιο Νικόλαο 1. Την εποπτεία και ευθύνη του κοινωνικού και πολιτιστικού τομέα του Δήμου
2. Την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτής 2. Την εποπτεία των Τοπικών Συμβουλίων. Β) Στον Αντιδήμαρχο κ. Παπαναστασόπουλο Δημήτριο 1.Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτής.
2. Την εποπτεία και ευθύνη του Τμημάτος Μελετών-Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτών. Γ) Στον Αντιδήμαρχο κ. Κατσαντώνη Νικόλαο Την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτού (εκτός των Γραφείων Ανάπτυξης – συντήρησης χώρων πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού, σήμανσης οδών). Δ) Στον Αντιδήμαρχο κ. Βασιλόπουλο Δημήτρη ;
1.Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας και του προσωπικού αυτής. 2.Από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών :
α. το τμήμα Προμηθειών και
β. Τα γραφεία Ανάπτυξης – συντήρησης χώρων πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού, σήμανσης οδών του Τμήματος Περιβάλλοντος και του προσωπικού αυτών.
Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης ανέφερε:
«Τη νέα χρονιά στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Ενισχύουμε στην πράξη τους συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Το 2009 είναι έτος έργων – ανάπτυξης και προοπτικής για την πόλη μας.
Με σαφήνεια και κατηγορηματικότητα δηλώσαμε ότι πρώτος μας στόχος είναι το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου μας.
Τα δύο χρόνια που πέρασαν, με σκληρή και συστηματική προσπάθεια, με διαφάνεια και ορθολογικό προγραμματισμό, καταφέραμε να μειώσουμε το έλλειμμα περισσότερο από 50% και να αυξήσουμε τις δυνατότητες για επενδύσεις και για έργα ανάπτυξης και προοπτικής. Κάναμε τα πρώτα ουσιαστικά βήματα υλοποιώντας μια σειρά μικρών και μεγάλων έργων για τη βελτίωση των υποδομών αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Και τη νέα χρονιά εφαρμόζουμε με συνέπεια την πολιτική μας.
Πέρα και πάνω από αγκυλώσεις του χθες,
μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις,
είμαστε καθημερινά δίπλα στον πολίτη.
Συνεχίζουμε απαρέγκλιτα την πορεία μας,
υλοποιώντας το πρόγραμμά μας.
Θέτουμε ισχυρές βάσεις για ανάπτυξη με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας και την ευημερία της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής».
Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 04.01.09, εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου ο Τάσος Αλεξόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Αντρέας Ασημακόπουλος και Γραμματέας ο Κώστας Σταυρόπουλος.
Τακτικά Μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής εξελέγησαν οι :
1. Βασιλόπουλος Δημήτριος
2. Παπαναστασόπουλος Δημήτριος
3. Σακέτος Βασίλειος
4. Κουκούτσης Θεόδωρος
5. Γούλας Γεώργιος
6. Καλογερής Βασίλειος
Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των Αντιδημάρχων ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των Μέσων Επικοινωνίας για το δύσκολο έργο που επιτελούν και την αγαστή συνεργασία τους και ευχήθηκε ευτυχή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους συνδημότες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: