«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Δ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ- Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ιλάρχου Τζαβέλλα 37, Τ.Κ. 303 00 – Ναύπακτος
http://www.nafpaktos.gr/
email: tha@in.gr - embargo@otenet.gr
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 21.01.09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου.

Την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου κατά την συνεδρίασή του στις 20.01.09.
Με ψήφισμά του αποφασίστηκε να αποσταλεί ιατροφαρμακευτικό υλικό και βασικά είδη διατροφής για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων από τις πολεμικές επιχειρήσεις.

«Ως πολίτες και ως κοινωνία δεν ήταν δυνατόν να μείνουμε αδιάφοροι στο δράμα που βιώνουν χιλιάδες άνθρωποι εξαιτίας του πολέμου», σημείωσε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης.
Όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται και που έχει ως θύματα αθώες παιδικές ψυχές και άμαχο πληθυσμό. Ως Δήμος Ναυπάκτου έμπρακτα είμαστε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη στήριξή μας. Στη νέα εποχή θεωρούμε ότι οι ιαχές των όπλων, οφείλουν να δώσουν τη θέση τους στο διάλογο και στη Δημοκρατία, καθώς και στην ειρηνική συνύπαρξη των λαών».

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνει από τις υπηρεσίες του Δήμου και η αποστολή σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ Αιτ/νίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: