«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ αγροτικών κινητοποιήσεων !!!

Νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων άρχισε! Στο ύψος του δήμου Νίκαιας της Λάρισας οι αγρότες έκλεισαν λίγο πριν τις 3μ.μ. της Δευτέρας, την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας.
Σ’ όλη την Ελλάδα σήμερα θα στηθούν νέα μπλόκα.

Στην εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθης, στη διασταύρωση της Χρυσούπολης, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής στο ύψος της Τρίγλιας, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας, στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς, στο Νευροκόπι Δράμας, στην περιοχή του Στρυμόνα και του Προμαχώνα Σερρών, σε άλλα κομβικά σημεία του εθνικού άξονα Αθηνών-Θεσσαλονίκης,στη Λιβαδειά και τον Ορχομενό, στην παλιά εθνική οδό ανάμεσα στη Δαύλεια και την Ελάτεια, μπλόκο στην εθνική οδό θα δημιουργήσουν οι αγρότες από τη Φθιώτιδα και το Δομοκό, στο ύψος της Αλαμάνας, στο 208 χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Λιβανάτων, στο 146 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας,αγρότες από την Καρδίτσα Τρίκαλα και Φάρσαλα θα ενωθούν με τους αγρότες της Μαγνησίας και θα αποκλείσουν τον κόμβο στις Μικροθήβες, οι Λαρισαίοι θα αποκλείσουν τα Τέμπη, στο Αγρίνιο, στη Σητεία, στο Ηράκλειο κ.α


Κύκλοι αγροτοσυνδικαλιστών, που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα, εδώ και καιρό μας είχαν ενημερώσει, ότι αυτές οι αγροτικές κινητοποιήσεις, θα είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων!!!. (γι’ αυτό κι εμείς την Τετάρτη 17 Δεκέμβρη δημοσιεύσαμε το άρθρο – το αγροτικό ποτάμι…-διαβάστε το στην ετικέτα ΑΓΡΟΤΙΚΑ)
Σήμερα οι αγροτοσυνδικαλιστές πιστεύουν, ότι η κλιμάκωση της πάλης των Θεσσαλών αγροτών με τη μαζική και δυναμική έξοδό τους στην Εθνική Οδό, θα είναι πετυχημένη και θα δώσει το έναυσμα για αγροτικό ξεσηκωμό σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: