«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!


Ενώ το μακελειό στη Γάζα συνεχίζεται….
Η κυβέρνηση διευκολύνει τον ανεφοδιασμό του Ισραηλινού στρατού, μέσω του λιμανιού του Αστακού, με εμπορικό φορτηγό πλοίο μεταφοράς στρατιωτικού υλικού.
Το υπουργείο εξωτερικών διαψεύδει τον ανεφοδιασμό, αλλά επιβεβαιώνει την ύπαρξη τέτοιου πλοίου έξω από το λιμάνι.
Γεγονός όμως είναι ότι για την φορτοεκφόρτωση επικινδύνου φορτίου, χρειάζονται ειδικές εγκαταστάσεις, που δεν υπάρχουν, για λόγους ασφάλειας αλλά και περιβαλλοντολογικής προστασίας.
Οι οικολόγοι πράσινοι καταδικάζουν το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, την βαρβαρότητα που διαπράττει το Ισραήλ, στο λαό της Παλαιστίνης.
Η κυβέρνηση ενώ λέει ότι εργάζεται και παλεύει για την ειρήνη, διαλέγει το στρατόπεδο που δολοφονεί γυναίκες, μικρά παιδιά, άμαχο πληθυσμό, βομβαρδίζει νοσοκομεία, σχολεία, με το να δίνει πράσινο φως στον ανεφοδιασμού του στρατού κατοχής.
Οι οικολόγοι πράσινοι ζητούν να σταματήσει η αποστολή των δολοφονικών όπλων των ΗΠΑ και καλούν το λαό της Αιτωλ/νίας να μπλοκάρει ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.
Ζητούν την πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και η Ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ στην περιοχή.

Γράφει ο Κώστας Καπρέλης (μέλος των οικολόγων πράσινων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: