«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Ν. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

 


Εκφράστηκε η ανάγκη

για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Περιοδεία στην Αμφιλοχία πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης, επικεφαλής κλιμακίου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος.

Το πρωί βρέθηκε στο εργοστάσιο γάλακτος της «ΑΜΦΙΓΑΛ», όπου συνομίλησε με το προσωπικό, αναφέρθηκε στις θέσεις του Κόμματος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καλώντας σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για την κατάσταση στον χώρο και τα ζητήματα που του έθεσαν οι εργαζόμενοι...

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης της πόλης, όπου παραμένει υποστελεχωμένο, από προσωπικό και εξοπλισμό, χωρίς να χρηματοδοτείται ουσιαστικά, μη μπορώντας να καλύψει βασικές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, που αναγκάζονται να πληρώνουν για φυσιοθεραπείες στα ιδιωτικά κέντρα.

Πρόκειται, άλλωστε, για θέμα που έχει αναδείξει και στο παρελθόν το ΚΚΕ, με σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2018, χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα να έχει υπάρξει λύση στο πρόβλημα στελέχωσης του χώρου.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ο βουλευτής του ΚΚΕ δεσμεύτηκε ότι θα γίνει νέα Ερώτηση στη Βουλή, ενώ το ζήτημα αναμένεται να απασχολήσει και την αυριανή σύσκεψη με φορείς της πόλης.

Πλούσια ήταν η συζήτηση με το προσωπικό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εκεί, ο Νίκος Παπαναστάσης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του Κόμματος, συνολικά για την ενίσχυση του προσωπικού του ΠΣ, την προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος. Από την πλευρά τους, οι πυροσβέστες στάθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, από τη στέγαση της Υπηρεσίας στην πόλη έως το γεγονός ότι μια πολύ μεγάλη περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στερείται Πυροσβεστικών Κλιμακίων σε κοντινά σημεία (Βόνιτσα, Βάλτο), με αποτέλεσμα να καθυστερεί η επέμβασή της για το σύνολο των περιστατικών (ακόμη και για τροχαία), λόγω των μεγάλων αποστάσεων.

Το πρόγραμμα περιοδειών του Ν. Παπαναστάση θα συνεχιστεί αύριο από τις 5 μέχρι τις 8 μ.μ. με συσκέψεις και συναντήσεις με φορείς της πόλης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ την Κυριακή στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφενείο «Κ. ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ».

 

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας