«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου με πρόεδρο και γ.γ. Εμπορικού Συλλόγου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα  του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου « Ο ΕΡΜΗΣ».

 Ο κ. Σωκράτης Κωστίκογλου και ο κ. Γιάννης Γιοπάνος ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Αγρινίου για τα συμπεράσματα από την κινητοποίηση των εμπόρων και συμφώνησαν  στην ανάγκη ανάληψης κοινών δράσεων με στόχο την τόνωση της αγοράς...

 Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και δήλωσε σχετικά : «Είναι απόφαση μας να συνεχίσουμε  να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη του εμπορικού κόσμου. Σήμερα, ενημερώσαμε για μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που θα συμβάλλουν στην τόνωση της αγοράς ενόψει της εορταστικής περιόδου.  Το επόμενο διάστημα θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε όλα τα διαθέσιμα μέσα του Δήμου να ενεργοποιηθούν προς όφελος των εμπόρων και επαγγελματιών του Αγρινίου. Στεκόμαστε στο πλευρό των Αγρινιωτών  και αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξη μας. Προτιμάμε τα καταστήματα της πόλης μας, διατηρούμε ζωντανή την τοπική οικονομία και  υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021   και ώρα 10:00, θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αγρινίου με θέμα: «Ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού εν όψει της χειμερινής περιόδου 2021-2022».

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην  αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της οδού Αναστασιάδη 1.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ